reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Cóż, pisałam tutaj z końcem stycznia, kiedy skorygowano mi termin. Jednak bez odzewu przeszło. Na pewno teraz poczułam się jeszcze mniej mile widziana niż wcześniej. Na wrześniowych już jestem, jednak byłoby miło nie iść na zupełnym czole, szczególnie będąc w pierwszej ciąży po traumatycznych wydarzeniach związanych z poprzednią. Ale tutaj wsparcia jak widać nie uzyskam.
Wtedy już nie przyjmowałyśmy nowych dziewczyn . Był wyznaczony czas do połowy stycznia .

reklama
I jeżeli faktycznie wrześniowe przyjmuja każdego kto się zgłosi. Nawet za miesiąc, za rok to sory ale ja nie chciałabym być w takiej grupie prywatnej. Bo jaka ona jest prywatną, skoro każdy troll może się tam dostać po prostu pisząc, że ma termin na wrzesień 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️
Nie przyjmują jak leci, też jest regulamin, więc podejrzewam że nawet jak się ktoś wślizgnął to może wylecieć 😜

Ale faktem jest że jak ktoś się późno zorientował to na prywatną zwykle
Już nie ma szans a na publicznej niewiele się dzieje bo już są tak zaawansowane tematy że raczej nie omawia się wyników etc na publicznym skoro można na prywatnym i pod tym kątem faktycznie trochę smutek dla nowych

Każdy miesiąc jest naj 🤪 ale prywatny wątek może utworzyć każdy i wymyslic swój regulamin, to akurat nie jest zbrodnia
Zgadza się ale nie wiem czy czytałaś moje wcześniejsze wpisy, ja tutaj pisałam w styczniu i już wtedy po odpowiedzi zrozumiałam, że dziewczyny nie chcą nikogo przyjmować a było wcześnie. Więc cóż, wszystko zalezy od ludzi, jak wszędzie 🙃

Zgadza się ale nie wiem czy czytałaś moje wcześniejsze wpisy, ja tutaj pisałam w styczniu i już wtedy po odpowiedzi zrozumiałam, że dziewczyny nie chcą nikogo przyjmować a było wcześnie. Więc cóż, wszystko zalezy od ludzi, jak wszędzie 🙃
Tak, technicznie 29.01 to wciąż styczeń, masz rację. Nie zmienia to faktu, że było to już dosyć późno, część z nas była już wtedy po prenatalnych.

reklama
Do góry