angeliskax
Moderator
No widzisz... masakra. Dlatego ja idę na nfz na pierwsze badaniaMasz racje, sama zdziwiłam się ta cenaZobacz załącznik 1680045

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz... masakra. Dlatego ja idę na nfz na pierwsze badaniaMasz racje, sama zdziwiłam się ta cenaZobacz załącznik 1680045
Współczuję.. no niestety, to wygląda na pokrzywkę. Musisz dojść do tego co Cię uczula.Hej dziewczyny! Piszę bo zwariuję. Co to może być, może któraś z was tak miała? jestem na początku ciąży(6t5d). Termin 18.08. Wysypka zaczęła się na udach, brzuchu i dekolcie. Później przeszła na ramiona i ręce a na końcu na nogi,stopy i kostki(i tam jest najgorzej). Dzisiaj mam czerwone plamy na policzkach. Za lewym uchem powiększony węzeł chłonny. Na prawym policzku również.
Wczoraj pojechałam do szpitala, podali zastrzyk, lekarz przepisał mi wapno i spray do pryskania. Diagnoza: ostra pokrzywka alergiczna. Mam jednak obawy. Dajcie znać, czy któraś tak miała na początku ciąży.![]()
Mi to w ogóle jak przepisał prywatnie lekarz to w diagnostyce pojawiła mi się kwota 870 złNo widzisz... masakra. Dlatego ja idę na nfz na pierwsze badania![]()
Rok temu kosztował koło 400 złMasz racje, sama zdziwiłam się ta cenaZobacz załącznik 1680045
Ja płaciłam 525zl w kliniceRok temu kosztował koło 400 zł
Generalnie jak patrzę to powciskane specjalnie jakieś dodatkowe rzeczy dlatego cena tak wyleciała w kosmosRok temu kosztował koło 400 zł
zrób test na grypę i crp żeby w ciemno ci antybiotyku nie dali…jadę na szpital bo mam temperaturę …
mężowi robili w wigilię więc myślę że zrobiązrób test na grypę i crp żeby w ciemno ci antybiotyku nie dali…
Tak , razem z grupą krwi , toxo,cmv, tsh , mocz,glukoza itd. no cały ten pakiet pierwszych badańTo bardzo tanio i chyba większości nie masz, masz cmv, toxoplazme? Grupę krwi? Za to wszystko mnie chcieliby policzyć ponad 7 stów.