I co tam piszą? Ja od 2 dni mam pomiędzy 37 a 37.5… ale nie chce jakoś forsować, wizytę mam już w styczniuteściowa na odwrót. W sumie to żałuje teraz, że powiedziałam… wiem niestety ale nie dość, ze w tamtym tygodniu miałam kontakt z dzieckiem jak się jej ospa zaczynała to teraz mąż i wczoraj miał ponad 39. Ja się tylko temperatury boję bo się naczytałam
reklama
Annnna1994
Fanka BB :)
I co tam piszą? Ja od 2 dni mam pomiędzy 37 a 37.5… ale nie chce jakoś forsować, wizytę mam już w styczniu
Twoja temperatura jest prawidłowa w ciąży.I co tam piszą? Ja od 2 dni mam pomiędzy 37 a 37.5… ale nie chce jakoś forsować, wizytę mam już w styczniu
NataliaNatka
Nie byłam na SORze. Trochę czekam na rozwój sytuacji, czytałam że to może być normalne.nie byłaś na sorze ?
Byłam na wigili u teściów a oni nic nie wiedzą o ciąży.
NataliaNatka
Kurczę, sama nie wiem. Trzeba będzie to chyba sprawdzić.A może to jakaś infekcja? Ja miałam takie krwawienie po siku heszzcze przed ciążą i wyszło że miałam jakaś infekcję
NataliaNatka
Brzuch boli jak na okres, a krzyże też w sumie. Teraz ciągle wstaje albo zmieniam pozycję bo mnie plecy bola.a bolał Cię brzuch jak na okres lub krzyże ?
Memories
Aktywna w BB
Dziewczyny, jeśli się macie stresować i uważacie, że coś jest nie tak - to jedźcie na pogotowie.
Wy znacie swój organizm najlepiej i wiecie czy coś się dzieje - żadna z internetu osoba Wam nie doradzi dobrze.
Uważam, że kobieca intuicja nie zawodzi - ja jak było coś nie tak, to czułam od razu, że jest coś nie tak. I nie myliłam się. Więc zaufajcie sobie..
Wy znacie swój organizm najlepiej i wiecie czy coś się dzieje - żadna z internetu osoba Wam nie doradzi dobrze.
Uważam, że kobieca intuicja nie zawodzi - ja jak było coś nie tak, to czułam od razu, że jest coś nie tak. I nie myliłam się. Więc zaufajcie sobie..
Memories
Aktywna w BB
Trzymam kciuki! Daj znać jak wizyta!Jestem na sorze
wiolaho
trzymam kciukiJestem na sorze
reklama
NataliaNatka
Daj znać co powiedzieli.Jestem na sorze
Podziel się: