wiolaho
Fanka BB :)
ja od 4 jesteś lepszaJa praktycznie od 3 nie śpię … nie miałam problemu nigdy ze snem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja od 4 jesteś lepszaJa praktycznie od 3 nie śpię … nie miałam problemu nigdy ze snem
To zdecydowanie dobre życzeniaKochane życzę nam wszystkim żeby nasze ciąże były zdrowe i wszystkie donoszone Wesołych Świąt i pamiętajcie - żarcie świąteczne się nie odkłada, można do oporu!!
NajgorzejAaaa na szczęście mnie nie dopadło w tedy co pisałam ale mąż wczoraj mówi że się źle czuję i w nocy gorączkę miał. Dlaczego wiecznie pod górę nie pamietam kiedy gorączkę miał jestem przerażona
chyba już nic nie zaszkodzi jednak nie dostałam prezentu , zaliczyłam jednak już poranną toaletę ... Rzygalam jak kot ... Ale chociaż trochę ulżyło .oo to trzymam żeby nie wróciły to nie jedź najlepiej grzybów w uszkach czy sosie, ja mam wzdęcia straszne po nich bez ciąży…