reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Spróbuj najpierw z opaskami. Ja miałam taka sama sytuacje. Ze podpisywałam umowę i się 3 tyg później okazalo że jestem w ciąży. Ale mimo wszystko robiłam wszystko żeby pracować jak najdłużej. Do końca marca pracowałam, a urodziłam w pierwszej połowie stycznia.
Umowę do kiedy masz? Bo też to jest ważne, bo jesli masz np. Do końca stycznia a wtedy nie będziesz powyżej 12 tygodnia to pracodawca nie musi przedłużać umowy.
Mam do 2030 😅,opaski, Bonjesta weszły w ruch ponad tydzień temu i tak słabo 😅

Hej, witam się jeszcze nieśmiało, pierwszy test zrobiłam 12.12 a tam cień cienia, zrobilam 3x bete i ładnie przyrastała. 😊 czekam bardzo niecierpliwie na usg 🙈 to moja 3 ciąża, 1 straciłam, druga ledwo donoszona więc stres jest 🙈 wg OM dziś jest 5+0 ale myślę że owulacja była nieco później. Umówiłam się dziś na usg na 16:30 i mam nadzieję że cokolwiek będzie widać 🤔

Dziewczyny jako że wszystko przerabiałam ponad 5 lat temu to już mało pamiętam. Kiedy umówić się do lekarza ? Dziś zrobiłam test. Za miesiąc będzie chyba dopiero cis widać nie ?

Jeśli masz problemy z plamieniem, przyjmujesz luteinę bądź boli Cię brzuch to lepiej nie uprawiać seksu, ale jeśli nic nie dolega to normalnie ;)
Właśnie dziś skończyłam luteinę.
W pierwszej ciąży nie miałam problemów, ale poprzednia ciąża zatrzymana i teraz mam jakieś opory wewnętrzne. Wiem, że na razie to mała krewetka, ale boję się że będzie jakieś plamienie, albo skurcze i mam blokadę 😕

reklama
Do góry