reklama
Mam do 2030 ,opaski, Bonjesta weszły w ruch ponad tydzień temu i tak słaboSpróbuj najpierw z opaskami. Ja miałam taka sama sytuacje. Ze podpisywałam umowę i się 3 tyg później okazalo że jestem w ciąży. Ale mimo wszystko robiłam wszystko żeby pracować jak najdłużej. Do końca marca pracowałam, a urodziłam w pierwszej połowie stycznia.
Umowę do kiedy masz? Bo też to jest ważne, bo jesli masz np. Do końca stycznia a wtedy nie będziesz powyżej 12 tygodnia to pracodawca nie musi przedłużać umowy.
Annnna1994
Fanka BB :)
Jak do 2030 ? XdMam do 2030 ,opaski, Bonjesta weszły w ruch ponad tydzień temu i tak słabo
Hej, witam się jeszcze nieśmiało, pierwszy test zrobiłam 12.12 a tam cień cienia, zrobilam 3x bete i ładnie przyrastała. czekam bardzo niecierpliwie na usg to moja 3 ciąża, 1 straciłam, druga ledwo donoszona więc stres jest wg OM dziś jest 5+0 ale myślę że owulacja była nieco później. Umówiłam się dziś na usg na 16:30 i mam nadzieję że cokolwiek będzie widać
Właśnie dziś skończyłam luteinę.Jeśli masz problemy z plamieniem, przyjmujesz luteinę bądź boli Cię brzuch to lepiej nie uprawiać seksu, ale jeśli nic nie dolega to normalnie
W pierwszej ciąży nie miałam problemów, ale poprzednia ciąża zatrzymana i teraz mam jakieś opory wewnętrzne. Wiem, że na razie to mała krewetka, ale boję się że będzie jakieś plamienie, albo skurcze i mam blokadę
Annnna1994
Witamy nowe dziewczyny
Annnna1994
Koło 5 tyg widać pęcherzyk koło 6 tyg zarodek z sercem. Ale wiadomo to zależy od tego czy owulacja się nie przesunieDziewczyny jako że wszystko przerabiałam ponad 5 lat temu to już mało pamiętam. Kiedy umówić się do lekarza ? Dziś zrobiłam test. Za miesiąc będzie chyba dopiero cis widać nie ?
reklama
angeliskax
Moderator
W pierwszej połowie czerwca * tak powinno być xdMam do 2030 ,opaski, Bonjesta weszły w ruch ponad tydzień temu i tak słabo
A to współczuję takich miłości. A leki?
Podziel się: