reklama
Annnna1994
Fanka BB :)
No od dzieci to można ładnie się zarazić zawłaszcza tych żłobkowych.
Mi też strasznie włosy się przetłuszczają i usta suche jak nigdy. Ale jestem wstanie to przeżyć. Gorzej otoczenie hahaha
Mi też strasznie włosy się przetłuszczają i usta suche jak nigdy. Ale jestem wstanie to przeżyć. Gorzej otoczenie hahaha
Annnna1994
Wszyscy przed świętami chca zobaczyć czy jest okWow !
Mega dużo dziś wizyt !
Za wszystkie trzymam kciuki
Dobrego dnia
Dziękuję!Współczuję ale może to jakieś niegroźne wirusy i miejmy taką nadzieję!
Ja też muszę się liczyć z tym że mogę się czymś zarazić, bo będę się widziała z kilkunastoma ludzi z rodziny…
No planuje się leczyć domowymi metodami na razie
No wg apki okruszek teraz rozmiarem z groszek, także ja nie wiem jakie cuda trzeba robić w tym łóżku żeby coś się stałoDziewczyny, a jak u Was z seksem teraz? Niby człowiek wie, że można, ale ja mam jakieś opory, że coś może się stać maluchowi
Annnna1994
Ja nie planuje w najbliższym czasie. Najmniejszy wysiłek lub badanie ginekologiczne powoduje u mnie plamienia. Więc po seksie to mógłby być krwotok.Dziewczyny, a jak u Was z seksem teraz? Niby człowiek wie, że można, ale ja mam jakieś opory, że coś może się stać maluchowi
Annnna1994
Aplikacja pokazuje że dziś równo 20 % za mną. Jest co świętować
angeliskax
Moderator
DokładnieNo wg apki okruszek teraz rozmiarem z groszek, także ja nie wiem jakie cuda trzeba robić w tym łóżku żeby coś się stało
reklama
angeliskax
Moderator
Jeśli masz problemy z plamieniem, przyjmujesz luteinę bądź boli Cię brzuch to lepiej nie uprawiać seksu, ale jeśli nic nie dolega to normalnieDziewczyny, a jak u Was z seksem teraz? Niby człowiek wie, że można, ale ja mam jakieś opory, że coś może się stać maluchowi
Podziel się: