reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dobra dziewczyny ,mam wasze nazwy i tydzień ciąży wpisany na grupie ale daty porodu nie . Robię poprawki w liście i jakbym mogła was prosić o podanie mi tej daty bo chciałam was dzisiaj dopisać .
@Annara , @golem89 , @Kejt90 , @agentkax
Hejka! Z apki to 23.08 wychodzi.
Ale od lekarza jeszcze nie dostałam daty, dopiero na początku stycznia

reklama
Mnie cycki bolą od początku praktycznie. Każda ma inaczej 😅

Dziewczyny, a Wam też się tak przetłuszczają włosy?! Ja muszę myć codziennie, a wcześniej spokojnie co 2 dzień. Teraz na drugi dzień mam tłuste strąki ….
u mnie włosy nie ale skóra na twarzy jakaś tłusta ,a usta suche jak pieprz🫣

Kochaniutkie nasze,
Przyszłe mamuśki bądźmy dla siebie w tym czasie oparciem i wsparciem.

Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty! 💜

23.12. - @Annnna1994
23.12. - @Julia96!
23.12. - @sawcia92
23.12. - @Ewusia123
23.12. - @Sansieviera
23.12. - @Gosia0132
23.12. - @maga657

Wizyty:
24.12. - @Gosia0132
28.12. - @marzycielko
30.12. - @Annnna1994
30.12. - @Coffe18
30.12. - @StaraStaraczkaNew
30.12. - @Kejt90
31.12. - @Kasia.90
02.01. - @angeliskax
02.01. - @NataliaNatka
02.01. - @Kinga L
03.01. - @Patka2207
03.01. - @wiktoria__
03.01. - @Memories
03.01. - @NieTakaMałaMi
07.01. - @Magnolia89
07.01. - @Karolina2495
07.01. - @Wiktoria9
08.01. - @NieTakaMałaMi
10.01. - @Olkap
11.01. - @mikomiko
13.01. - @wiolaho
14.01. - @AgnesM
22.01. - @dominisia2605
Wpisz mnie proszę na 31.12 - wizyta USG

O nie!!!
Ale ktoś przylazł chory z objawami?
My mieszkamy za granicą i przyjechali nas odwiedzić brat męża z żoną i dzieckiem. I jak oni mówią “oni cały czas są chorzy bo dziecko przynosi ze żłobka”. Nie chce być chamska, ale też sie jakoś specjalnie nie leczyli i lodami się zajadali.
Trzymałam się długo, trochę stąpało gardło. A dziś mam zatkany nos i ucho…

reklama
My mieszkamy za granicą i przyjechali nas odwiedzić brat męża z żoną i dzieckiem. I jak oni mówią “oni cały czas są chorzy bo dziecko przynosi ze żłobka”. Nie chce być chamska, ale też sie jakoś specjalnie nie leczyli i lodami się zajadali.
Trzymałam się długo, trochę stąpało gardło. A dziś mam zatkany nos i ucho…
Współczuję :( ale może to jakieś niegroźne wirusy i miejmy taką nadzieję!
Ja też muszę się liczyć z tym że mogę się czymś zarazić, bo będę się widziała z kilkunastoma ludzi z rodziny…

Do góry