Karolina2495
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny, ja już po wizycie.
Jest mała krewetka i bijące serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny, ja już po wizycie.
SuperDziewczyny, ja już po wizycie.
Ja bym chciała na pewno do końca marca (czy do połowy), bo wtedy mamy roczny bonus i przydałby się do podniesienia podstawy do l4 i potem macierzyńskiego. Jak będzie wszystko ok to myślę max koniec kwietnia i od majówki już l4. Ale czas pokaże.Cześć proszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami
Ps. Zastanawiałyście się od kiedy pójdziecie na l4? A może ktoś już jest?
od starań acard , od dzisiaj mam heparynę 0,4Od kiedy bierzecie heparynę? Od pozytywnego testu ?
od starań acard , od dzisiaj mam heparynę 0,4Od kiedy bierzecie heparynę? Od pozytywnego testu ?
Czyli masz objawy.. zaparcia i ból piersi!Ja to nie mam żadnych objawów ciąży oprócz zaparć i bolących piersi…. No i oczywiście braku miesiączki
Ktoś ma podobnie?
Jeszcze nie idę i nie planuje.. czas pokaże jak będę się czuła..Cześć proszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami
Ps. Zastanawiałyście się od kiedy pójdziecie na l4? A może ktoś już jest?
Ja też na razie nie planuję.Czyli masz objawy.. zaparcia i ból piersi!
Jeszcze nie idę i nie planuje.. czas pokaże jak będę się czuła..