reklama
Annnna1994
Fanka BB :)
Daj znać koniecznie czekamyDziś po 15 mam wizytę na USG, mam nadzieję, że zobaczę pęcherzyk tam gdzie powinien być Miałam podwójną owulację, więc jest szansa na 2 szczęścia, mój biedny mąż blednie na samą myśl
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Ja tak miałam po bigosiku... Za ciężkie na żołądek, mój zdecydowanie wolniej teraz pracujeZjadłam dzisiaj bułeczkę i wypiłam jak zawsze kawę i tak mnie boli żołądek, że w pracy zaraz tu zjadę! Ból żołądka to raczej nie ma nic wspólnego z ciążą ale no hardcore!
Ciekawe jak dzisiejsze wizyty, trzymam kciuki
Coffe18
Ja tak miałam po bigosiku... Za ciężkie na żołądek, mój zdecydowanie wolniej teraz pracuje
O esuuu
Kocham bigosik
Zawsze robimy OGROMNY gar na Sylwestra
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
My na święta, zostaje na sylwestra i połowę styczniaO esuuu
Kocham bigosik
Zawsze robimy OGROMNY gar na Sylwestra
NataliaNatka
Cześć proszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami
Ps. Zastanawiałyście się od kiedy pójdziecie na l4? A może ktoś już jest?
Malina_po30
Aktywna w BB
O jaaa, czyli jest szansa na twins??Byłam w zeszłą sobotę. Był pęcherzyk i przy brzegu jakiś mikrozarodek.
Malina_po30
Aktywna w BB
Ja to nie mam żadnych objawów ciąży oprócz zaparć i bolących piersi…. No i oczywiście braku miesiączki
Ktoś ma podobnie?
Ktoś ma podobnie?
reklama
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Ja już jestem. Pracuje w systemie 3 zmianowym a pracodawca nie jest w stanie zapewnić mi pracy tylko na rano bądź rano i popołudniu. Więc u nas przyjęte że od razu dziewczyny idą na L4Cześć proszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami
Podziel się: