reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Zjadłam dzisiaj bułeczkę i wypiłam jak zawsze kawę i tak mnie boli żołądek, że w pracy zaraz tu zjadę! Ból żołądka to raczej nie ma nic wspólnego z ciążą 😳 ale no hardcore!
Ciekawe jak dzisiejsze wizyty, trzymam kciuki 🥰

Zjadłam dzisiaj bułeczkę i wypiłam jak zawsze kawę i tak mnie boli żołądek, że w pracy zaraz tu zjadę! Ból żołądka to raczej nie ma nic wspólnego z ciążą 😳 ale no hardcore!
Ciekawe jak dzisiejsze wizyty, trzymam kciuki 🥰
Ja tak miałam po bigosiku... Za ciężkie na żołądek, mój zdecydowanie wolniej teraz pracuje 🤭

Cześć :) proszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami :)

Ps. Zastanawiałyście się od kiedy pójdziecie na l4? A może ktoś już jest?

Ja to nie mam żadnych objawów ciąży oprócz zaparć i bolących piersi…. No i oczywiście braku miesiączki
Ktoś ma podobnie? ☺️🙃

reklama
Cześć :) proszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami :)

Ps. Zastanawiałyście się od kiedy pójdziecie na l4? A może ktoś już jest?
Ja już jestem. Pracuje w systemie 3 zmianowym a pracodawca nie jest w stanie zapewnić mi pracy tylko na rano bądź rano i popołudniu. Więc u nas przyjęte że od razu dziewczyny idą na L4

Do góry