reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Jestem po wizycie. Widać sam pęcherzyk prawie 5 mm, mam wrócić w Sylwestra :D Ciąża bliźniacza nie wykluczona, bo dr powiedziała, że widzi coś jeszcze, ale na tym etapie nie może powiedzieć czy to drugi pęcherzyk. Czyli wyszłam tak samo bez wiedzy, jak i weszłam ;)
Kolejna wizyta 31/12 o 8:30.

Ale przynajmniej dostałam skierowanie na te badania, których jeszcze nie robiłam, więc zawsze coś do przodu.

Napiszecie mi dziewczyny które już były na wizytach kolejne wizyty ?Bedzie mi łatwie wpisać niż szukać w poprzednich wiadomościach

Jestem po wizycie. Widać sam pęcherzyk prawie 5 mm, mam wrócić w Sylwestra :D Ciąża bliźniacza nie wykluczona, bo dr powiedziała, że widzi coś jeszcze, ale na tym etapie nie może powiedzieć czy to drugi pęcherzyk. Czyli wyszłam tak samo bez wiedzy, jak i weszłam ;)
Kolejna wizyta 31/12 o 8:30.

Ale przynajmniej dostałam skierowanie na te badania, których jeszcze nie robiłam, więc zawsze coś do przodu.
Wow! 😍😍😍

Mam to samo! 😃😃 akcja podwyżkowa marzec/kwiecien motywuje.

A powiedzcie.. gdybym poszła na L4 np w maju to czy ja mogę jechać na wakacje? 😳
Nie, na l4 nie można wyjechać za granica.. :-( na l4 nawet na wakacje nie można wyjechać w Polskę, ale ja no byłam u rodziny w wakacje i podalam po prostu adres do kontroli.

reklama
Nie, na l4 nie można wyjechać za granica.. :-( na l4 nawet na wakacje nie można wyjechać w Polskę, ale ja no byłam u rodziny w wakacje i podalam po prostu adres do kontroli.
No bez sensu przecież! Ja mogę iść na L4 ze względu na konieczność ograniczenia ruchu.. a leżąc na plaży się nie ruszam przecież 🫣😶

Do góry