w którym tygodniu jesteś, że masz takie mdłości i wymioty?Czy mogę zapytać w jakiej branży pracujesz? Nie robił nikt problemów że prosisz o pracę zdalna? Czy musiałaś dać jakieś zaświadczenie? Jestem w podobnej sytuacji , mdlosci mnie wykończą i chciałabym poprosić o pracę zdalną ale moja dyrekcja jest dosyć surowa w tym temacie…
reklama
Mam mdłości od samego początku ciąży, tzn dowiedziałam się o ciąży gdy nie dostałam miesiączki i w te dni zaczęły się już u mnie wymioty.w którym tygodniu jesteś, że masz takie mdłości i wymioty?
Malinowa_-
Fanka BB :)
a w którym tygodniu jesteś?Mam mdłości od samego początku ciąży, tzn dowiedziałam się o ciąży gdy nie dostałam miesiączki i w te dni zaczęły się już u mnie wymioty.
18+3a w którym tygodniu jesteś?
Tabletki na mdłości nie pomagały
Hej, podpowiedzcie proszę bo trochę panikuje. Zjadłam dziś we włoskiej pizzerii pizze serową ( gorgonzola, ser kozi, mozarella) dopiero po czasie dotarło do mnie ze to ser pleśniowy. Jednak myślę sobie że przy tak wysokiej obróbce termicznej to chyba ewentualne zakażenie listerioza mało prawdopodobne ?
dokładnie... np salami też nie mozna, ale na pizzy zjadłam bo przecież w tym piecu to chyba z 300 stopniHej, podpowiedzcie proszę bo trochę panikuje. Zjadłam dziś we włoskiej pizzerii pizze serową ( gorgonzola, ser kozi, mozarella) dopiero po czasie dotarło do mnie ze to ser pleśniowy. Jednak myślę sobie że przy tak wysokiej obróbce termicznej to chyba ewentualne zakażenie listerioza mało prawdopodobne ?
Łoo, to nieciekawie. Współczuję18+3
olka11135
Fanka BB :)
18+3
Ale mówisz o tych lekach na receptę?
Jak długo je brałaś i w jakiej dawce?
reklama
Po obróbce termicznej to mało prawdopodobne też mi się zdarzyło zjeść ser pleśniowy czy oscypek ale na ciepło. Nie panikowałam, ale na surowo unikałabym. Chyba że np. sklepowy, pasteryzowany ser pleśniowyHej, podpowiedzcie proszę bo trochę panikuje. Zjadłam dziś we włoskiej pizzerii pizze serową ( gorgonzola, ser kozi, mozarella) dopiero po czasie dotarło do mnie ze to ser pleśniowy. Jednak myślę sobie że przy tak wysokiej obróbce termicznej to chyba ewentualne zakażenie listerioza mało prawdopodobne ?