reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Hej. Ja ostatnio narzekałam na mdłości i zmęczenie. Fakt, że te ostatnie półtora miesiąca dało mi w kość. Jeszcze 2 razy byłam chora. Ale teraz jak ręka odjął!!! Wreszcie czuje 2 trymestr:))))
Chociaż wciąż o 21 mnie odcina i chodzę spać z dziećmi a czasem nawet przed nimi. W walentynki idę na pobranie krwi i piątek wizyta. Nie mogę uwierzyć, że już mija 1/3... Która to Wasza ciąża? Moja 4 i chyba dlatego tak szybko zlatuje.

reklama
Hej. Ja ostatnio narzekałam na mdłości i zmęczenie. Fakt, że te ostatnie półtora miesiąca dało mi w kość. Jeszcze 2 razy byłam chora. Ale teraz jak ręka odjął!!! Wreszcie czuje 2 trymestr:))))
Chociaż wciąż o 21 mnie odcina i chodzę spać z dziećmi a czasem nawet przed nimi. W walentynki idę na pobranie krwi i piątek wizyta. Nie mogę uwierzyć, że już mija 1/3... Która to Wasza ciąża? Moja 4 i chyba dlatego tak szybko zlatuje.
taaaak to jest kosmos! Wydawało mi się że ten 1 trym trwa wieczość, a "zaraz" będę miała usg 2 trymestru 🤣
Aż zaczęłam lekko wpadać w panikę wuprawkową 😜

moja 2... ale pierwsza skończyła się poronieniem ...

U mnie 2 :) półtoraroczna córa w domu :)

To moja druga ciąża. Mi też bardzo szybko leci czas, tym bardziej jak mam już 3 - latke w domu.
gdy miałam te wszystkie dolegliwości 1 trymestru... nie byłam w stanie wyobrazić sobie jak te z Was, które mają małe, absorbujące dzieci... są w stanie to ogarnąć przy tym.jak ciąża daje w kość 🤯

reklama
Do góry