reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Oooooo to tam gdzie ja! Nawet nie wiesz teraz ile razy odświeże maila dzisiaj :D
Najpierw wyślą Ci smsa, że prześlą wynik na maila. Ja aż tak nie odświeżałam, bo nie wierzyłąm, że wynik będzie tak szybko, chociaż pielęgniarka mówiła, że jak pobranie w poniedziałek, to jest spora szansa, że wynik będzie do końca tygodnia. A był jeszcze szybciej.
Ponoć najgorzej z wynikami na początku lutego, bo wtedy w Chinach świętują Nowy Rok. Dobrze, że załapałyśmy się wcześniej :)

Korzystałam z "niftytest", była zniżka 15% i możliwość przyjazdu pielęgniarki do domu. Mieszkam w Polsce, pod Poznaniem :) Pielęgniarka przyjechała w poniedziałek 08.01. o 9 rano, mówiła że wieczorem będą wysyłać wszystkie próbki z tego dnia. W laboratorium próbka była 10.01. (jest to zaznaczone na wyniku), a 12.01. w piątek przed południem miałam już wyniki na mailu. Ekspres.
kurcze, u mnie pobranie o 14, wszyscy wiemy, że Szczecin na końcu świata, więc pewnie nie poleciał do Hongkongu w poniedziałek, tylko później...

W weekend pewnie nie wprowadzają wynikow, więc najwcześniej w poniedziałek... Ja pierdziele. A tu ani wziąć czegoś na uspokojenie, ani się zalkoholizowac 😂

No nic, specjalnie wczoraj kupiłam sobie nowe dodatki do simsów🙈

Najpierw wyślą Ci smsa, że prześlą wynik na maila. Ja aż tak nie odświeżałam, bo nie wierzyłąm, że wynik będzie tak szybko, chociaż pielęgniarka mówiła, że jak pobranie w poniedziałek, to jest spora szansa, że wynik będzie do końca tygodnia. A był jeszcze szybciej.
Ponoć najgorzej z wynikami na początku lutego, bo wtedy w Chinach świętują Nowy Rok. Dobrze, że załapałyśmy się wcześniej :)
o fuck

kurcze, u mnie pobranie o 14, wszyscy wiemy, że Szczecin na końcu świata, więc pewnie nie poleciał do Hongkongu w poniedziałek, tylko później...

W weekend pewnie nie wprowadzają wynikow, więc najwcześniej w poniedziałek... Ja pierdziele. A tu ani wziąć czegoś na uspokojenie, ani się zalkoholizowac 😂

mój plan na weekend to ps5 i GTA online 🤣🤣🤣

Jakie ddodatki? Właśnie wczoraj zrobiłam aktualizacje hahahah

Mi lekarz pokazywał, że to różnie bywa z tym czasem kiedy dostaje się wyniki. Ostatnio pacjentka dostała po 4 dniach ale poprzednie dopiero po 10. Miałam pobranie w sobotę i też czekam... Oby było zdrowe🙂

reklama
Jakie ddodatki? Właśnie wczoraj zrobiłam aktualizacje hahahah
Kupiłam sobie ten dodatek gdzie możesz wynajmować domy i dodatkowo akcesoria: świat włóczek i coś z zaświatami 😁 wczoraj nawet zaczęłam coś budować, ale jakoś nie miałam weny. Miało być wczoraj coś nowego, że można zamki budować, ale nie znalazłam do kupienia 😭

Edit: o, teraz sprawdziłam i widzę, że jest już chyba do kupienia 😁

Do góry