Malinowa_-
Fanka BB :)
A i dostałam skierowanie pilne do nerologa ze względu na ten ciągły ból głowy, poszłam się zarejestrować i powiedzieli że tylko na pakiet albo prywatnie. Fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć prywatnie idzie to szybko dziala. U mnie jak normalna wizyta.Dziewczyny ile się czeka na zapis na prenatalne? Ja idę w poniedziałek do gina i dopiero wtedy da mi skierowanie... Nie wiem czy zdążą mnie gdzieś wepchnąć, widzę że wy macie już wyznaczone terminy a ja czekam jak głupek
a lekarz Ci coś powiedział ?Słuchajcie... autentycznie nigdzie nie znalazłam, by ktoś miał tak zły wynik tego... gdzieś tam po forach, gdy dziewczyny piszą to nikt nie ma aż tak wysokiego ryzyka jak to moje 1:15
ano, u mnie w przychodni też taka boska pani ginekolog jest, dlatego tam nie chodzę. A nie chciał Cię badać?spóźnił się godzinę i 40 minut, skierowanie dostałam tylko na toksoplazmozę i morfologię! nigdy więcej nie idę na NFZ, to jest jakiś dramat. Tyle dobrze że zrobił mi usg i wiem że serce bije i ma 3 cm. 10+2 wyszło czyli tak jak pokazuje mi wg starego badania
o masz, to co za wizytę nie zapłaciłaś to na mandat trzeba wyjąćI dostałam mandat za parkowanie bo przekroczyłam czas przez tego lekarza
że wysokie ryzyko i acard wprowadzić plus ofc konsultacja z moim lekarzem...a lekarz Ci coś powiedział ?
Tak jak wczoraj ta moja pchła. Jeszcze mnie lekarz rozsmieszyl i sie zasmialam podczas usg to jak nią zatelepotało to sie dopiero uspokoila Ale dobrze, oby tak dalej. Niech sie rusza dziewczyna. Ruch to zdrowie W pierwszej ciazy panika wieczna i tylko na oddzial pod ktg bo zero niemal ruchow.U nas też wszystko git małe dzisiaj robiło fikołki takie, że ciężko było zmierzyć
a nie powiedział Ci gdzie masz się zapisać? Bo ja też skierowania jeszcze fizycznie nie mam, dostanę 25,01 na wizycie, ale ostatnio mi powiedział gdzie mam dzwonić się umawiać i tyle. Babce w rejestracji powiedzialam nawet, że skierowanie dopiero dostanę, ale nie robiła problemu - mam je po prostu mieć ze sobą jak przyjdę na prenatalneDziewczyny ile się czeka na zapis na prenatalne? Ja idę w poniedziałek do gina i dopiero wtedy da mi skierowanie... Nie wiem czy zdążą mnie gdzieś wepchnąć, widzę że wy macie już wyznaczone terminy a ja czekam jak głupek