reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
A do tego babcia miała chyba z 140cm wzrostu więc malutka.
gdy pomyślę co przechodziły kobiety jeszcze z pokolenia nawet naszych mam... a nie mówiąc już wcześniej... to naprawdę doceniam czasy w których żyje i poziom medycyny 🙏 Spójrzcie mamy pierwszy trymestr a ile wiemy o swoich ciążach, badamy genotyp płodu 10+... tyle rzeczy badamy... oglądamy w 3d...
Moja babcia straciła kilka ciąż i dzieci w okolicach narodzin (tuz przed i tuż po) i do dziś nie wie dlaczego zmarły... a może wystarczyłaby jej heparyna czy leki na nadciśnienie...

Ostatnia edycja:
ogromna ulga co?
To jest mało powiedziane. Ale w ogole zanim dostalam maila to zadzwonil telefon. A mnie oblal pot, bo lekarka mowila, ze jak cos jest nie tak to oni dzwonia. W telefonie glos kobitki, jak by mi chciala powiedziec, ze lato za rogiem a nie ze dzwoni ze zlym wynikiem. Wiec wydusilam jej, ze mowili ze jak zle to dzwonia. Zaczela mnie przepraszac, ale mowi, ze nie! Ze zawsze dzwonia jak juz jest wynik. Mowie dobra panna, slij to na maila :D

reklama
Do góry