Veraverrto
Fanka BB :)
Zdrowa dziewusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdy pomyślę co przechodziły kobiety jeszcze z pokolenia nawet naszych mam... a nie mówiąc już wcześniej... to naprawdę doceniam czasy w których żyje i poziom medycyny Spójrzcie mamy pierwszy trymestr a ile wiemy o swoich ciążach, badamy genotyp płodu 10+... tyle rzeczy badamy... oglądamy w 3d...A do tego babcia miała chyba z 140cm wzrostu więc malutka.
GRATULUJE!!!!!! Tak sie ciesze!!!!Zdrowa dziewusia
wybacz ale nie potrafię zinterpretować tego badaniaDziewczyny odebrałam dziś wynik cmv
Nic z tego nie rozumiem ? Ktoś sie zna ? Wychodzi że przeszłam ale czy to zagraża dziecku ?
Moze czytaja forum. I zobaczyli, ze jak juz kurwowanie wchodzi w gre to ni ma zartowGRATULUJE!!!!!! Tak sie ciesze!!!!
czyli mamy do idzie zamiennie
widzisz wystarczyło porzucać trochę kur*ami i od razu wysłali wyniki
No i jest cudnie! Gratulacje, bardzo się cieszęZdrowa dziewusia
ogromna ulga co?Moze czytaja forum. I zobaczyli, ze jak juz kurwowanie wchodzi w gre to ni ma zartow
To jest mało powiedziane. Ale w ogole zanim dostalam maila to zadzwonil telefon. A mnie oblal pot, bo lekarka mowila, ze jak cos jest nie tak to oni dzwonia. W telefonie glos kobitki, jak by mi chciala powiedziec, ze lato za rogiem a nie ze dzwoni ze zlym wynikiem. Wiec wydusilam jej, ze mowili ze jak zle to dzwonia. Zaczela mnie przepraszac, ale mowi, ze nie! Ze zawsze dzwonia jak juz jest wynik. Mowie dobra panna, slij to na mailaogromna ulga co?
Wysoka awidność przemawia za starym zakażeniem czyli raczej dobra wiadomość.Dziewczyny odebrałam dziś wynik cmv
Nic z tego nie rozumiem ? Ktoś sie zna ? Wychodzi że przeszłam ale czy to zagraża dziecku ?
Super!Zdrowa dziewusia