reklama
Veraverrto
Fanka BB :)
Wczoraj w drodze do kliniki zezarlam twistera z KFC. Godzine pozniej, na powrocie maz musial podjechac drugi raz. Tak. To samo KFCBoże laski czy tylko ja tak gównianie jem?
Fryty i Burger z kurczakiem z burgerowni
PepkaS
HahaaWczoraj w drodze do kliniki zezarlam twistera z KFC. Godzine pozniej, na powrocie maz musial podjechac drugi raz. Tak. To samo KFC
Ja walczyłam ze sobą, żeby nie zamówić maczka więc udało mi się niby wybrać „mniejsze zło”, bo jest z dobrej burgerowni
Masakra nie mam na nic ochoty, a jak już mam to właśnie na coś takiego…
Mąż już mi zaczyna kazania prawić
Nelka85
Zobaczymy. Teraz trochę się cykam bo mam malucha i skacze mi po brzuchu. Po amnio będzie to zakazane. Więc termin musi być z mężem dogadany żeby urlop wziął a i mój dr teraz mi nie zrobi.ale teraz robisz wcześniej amnio? To może już wcześniej zejdzie z Ciebie ten stres
Geny od strony męża. On ma tylko powiększona miedniczki ale jego brat ma usunięta nerkęA po porodach w ciagu nocy będą tutaj takie same rozmowy jak za dnia
Ja odetchnę po połówkowych. Po pierwszych u nas było wszystko ok, po połówkowych została wykryta wada
Ja miałam tak samo. Tylko u nas żadnej wady genetycznej nie wykryto
Mój syn też ma wodonercze obustronne. Czym u Was było spowodowane?
Też pierwsze rodziłam w wieku 37u mnie to będzie 1 dziecko w wieku 37 lat (jedna ciąża poroniona rok temu)
Veraverrto
To mu powiedz, ze jedna z forum wczoraj, czyli ja tak sie chciala zdrowo odzywiac ze az dostala po gruszkach. Musze mowic jaka sieka dzisiaj w glowie czy Bejbiczka sie trzyma po tym tsunami? Po frytkach nic mi nie jest. Wnioski sa prosteHahaa
Ja walczyłam ze sobą, żeby nie zamówić maczka więc udało mi się niby wybrać „mniejsze zło”, bo jest z dobrej burgerowni
Masakra nie mam na nic ochoty, a jak już mam to właśnie na coś takiego…
Mąż już mi zaczyna kazania prawić
jagna_jadzia
Nie jedyne co przyswajam to shit więc staram się zamawiać kotleta z piersi z frytkami i surówką z marchewki, żeby było niby zdrowoBoże laski czy tylko ja tak gównianie jem?
Fryty i Burger z kurczakiem z burgerowni
Nelka85
To ja w poprzedniej miałam cukrzycę ciążową. Po pomidorach cukier z kosmosu a po fastfood spoko. Tłuste zbija cukierTo mu powiedz, ze jedna z forum wczoraj, czyli ja tak sie chciala zdrowo odzywiac ze az dostala po gruszkach. Musze mowic jaka sieka dzisiaj w glowie czy Bejbiczka sie trzyma po tym tsunami? Po frytkach nic mi nie jest. Wnioski sa proste
Veraverrto
A to moze dlatego w pierwszej nie mialam bo dieta niewiele lepsza Na poczatku jeszcze pilam bardzo duzo koktajli, ale pewnego dnia mnie odrzucilo i juz do nich nie wrocilam bo mialam odruch wymiotny. Idac tym tropem, chyba zrobie dzisiaj pizze na obiadTo ja w poprzedniej miałam cukrzycę ciążową. Po pomidorach cukier z kosmosu a po fastfood spoko. Tłuste zbija cukier
Veraverrto
Chociaz dzisiaj mam taki dzien One tylko sie na mnie zmieniaja, a ja pozycje, w ktorej leze. Maz jest na szczescie w domu. Tak, mam sweter i bluze bo nam rano wygasl piec i dopiero sie buja W ogole w pierwszej ciazy ten na mnie spaly ciagle koty. Wrecz na koniec bylo im wygodniej bo wieksza powierzchnia uzytkowa Teraz jak mam czapy, ze cos jest nie tak to ciciam na caly glos i czekam czy sie poloza
Załączniki
reklama