hahaha co do psa, mam.owczarka szetlandzkiego jest tak inteligentny, absorbujący i wrażliwy, że często serio zachowuje się jak małe dziecko - potrzebuje mnóstwo wsparcia i tulenia, sam się tego domaga itp I czasami sobie myślę, że nie da się kochać kogoś bardziej niż ja go kocham... wiec jeśli będę kochać dziecko jak psa to już będzie perfectmam podobnie, chce żeby wszystko było ok, robię co należy ale nie mam tej więzi, nie wzruszam się na USG czy czytając opis „na jakim etapie jest Twoje dziecko”, za to spojrzę na mojego psa jak leży i robi nic i się wzruszę
reklama
Kejcik
Fanka BB :)
są styczniowe kreski, polecam przeczytać pierwszą stronę uważnie i śmiało dołączaćA może jest jakiś świeży wątek dla starających się??
rybka_pipka
Moje będzie pierwsze. A potem mam plan jeszcze na następne dzieciaczkiTak czytam to większość z Was ma już dzieci. Są tu dziewczyny, których sierpniowe dziecko będzie pierwszym?
Bolilol
ja też nie mam dzieciTak czytam to większość z Was ma już dzieci. Są tu dziewczyny, których sierpniowe dziecko będzie pierwszym?
ejżja89
Ja mówiłam, że też z urodzeniem dziecka wyrobiłam się przed 33 urodzinami - ale u mnie to były 3 dni tylko Wyszłyśmy ze szpitala dzień przed moimi urodzinamija też w tym roku 33 ale dopiero pod koniec listopada to jeszcze uznaję, że mam 32
Charmander
Moje też pierwsze. 26 lat będę miała jak się urodzi
PepkaS
JaTak czytam to większość z Was ma już dzieci. Są tu dziewczyny, których sierpniowe dziecko będzie pierwszym?
kropka.
Mi pomaga zimna woda gazowana. Migdały, cukierki miętowe. I ogólnie nie doprowadzam do tego żebym była głodna, bo wtedy też mi gorzejA ja myślałam, że mdlosci mi już przeszły, a tu dzisiaj od rana ciężko. I mam problem z piciem, muszę się zmuszać bo mam jakiś wstręt do wszystkiego do picia- woda, herbata, soki itd.
reklama
kropka.
Ja dostałam wytyczne że mogę przytyć Max 10 kg. I też mnie stresujesmacznego, zjedz jednego za mnie jedzenie to moja kolejna zmora zaraz po wyciu. Strasznie, ale to strasznie boję się, że dużo przytyje i jak jakaś niezrównoważona zapisuje wszystko w aplikacji. Tzn jem zdrowo, żeby nie było, ale jestem z tych osób co za mocno popatrzą na jedzenie i zaraz 3 kg do przodu
Z jakich aplikacji ciążowych korzystacie?