reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ciezki dzien... momentami jest dobrze - ale ogólnie ciąża to dla mnie katusze... dziś miałam.jednoczesnie migrene, mdłości i tak.palącą zgage jak.nigdy wcześniej... chciało.mi się płakać...
Dopiero teraz się wykąpałam... nie mam siły na nic... ale zrobię hot dogi, stary w Lidlu na zakupach- dam rade... myślę o nich już drugi dzień 🤣
ale serio... też jest Wam tak ciężko fizycznie czy ja mam takiego pecha i nie nadaje się do rodzenia dzieci...
W ciąży z córką nie miałam siły na nic. Mała jest 15 mies łobuziarą. Właśnie po mnie biega i nie myśli nawet o spaniu (kładę ja codziennie 19.30). Myślę, że jak wróci do żłobka to będę spała całymi dniami 😆😆😆

reklama
Boże Laski ja cały dzień przeleżałam… energii zero.
Też bardzo chętnie bym sobie poleniuchowała. Zdecydowanie mam mniej mocy, ale moje 2 Bąki mają sił bez liku :))

Załączniki

• 20231230_122513.jpg
    20231230_122513.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
był sztosem! paróweczka z indyka, pikle, czerwona cebula, sosy i ta prażona cebulka... polecam 👌👌👌🤣🤣🤣
a rosół wygląda mega! też zawsze tyle wszystkiego pakuje, co w lodówce plus pieczone warzywa!
Brzmi świetnie 🤤

Rosół wyszedł też sztosik. Na pieczenie warzyw dziś nie miałam mocy 😂 ale w kuchni trochę porobiłam 🙌🏻

reklama
Do góry