reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ciezki dzien... momentami jest dobrze - ale ogólnie ciąża to dla mnie katusze... dziś miałam.jednoczesnie migrene, mdłości i tak.palącą zgage jak.nigdy wcześniej... chciało.mi się płakać...
Dopiero teraz się wykąpałam... nie mam siły na nic... ale zrobię hot dogi, stary w Lidlu na zakupach- dam rade... myślę o nich już drugi dzień 🤣
ale serio... też jest Wam tak ciężko fizycznie czy ja mam takiego pecha i nie nadaje się do rodzenia dzieci...

reklama
Ja za to już przytyłam, ogólnie też jestem szczupła, ale zaczęło mi już wywalać brzuchol 😱 chyba przez to zarcie… ciągle jem żeby zabić te nudności 😵‍💫 mam nadzieję że przynajmniej po ciąży schudnę 😂🫣 @kejti36 ja też mam wrażenie że się nie nadaje do rodzenia dzieci, ciąża mnie dobija. Na szczęście teraz na weekend mój syn jest u dziadków, więc leżymy ze starym cały dzień i oglądamy Rodzinę Soprano 😅 czuję się jak na najlepszym urlopie w życiu 😂

Ja za to już przytyłam, ogólnie też jestem szczupła, ale zaczęło mi już wywalać brzuchol 😱 chyba przez to zarcie… ciągle jem żeby zabić te nudności 😵‍💫 mam nadzieję że przynajmniej po ciąży schudnę 😂🫣 @kejti36 ja też mam wrażenie że się nie nadaje do rodzenia dzieci, ciąża mnie dobija. Na szczęście teraz na weekend mój syn jest u dziadków, więc leżymy ze starym cały dzień i oglądamy Rodzinę Soprano 😅 czuję się jak na najlepszym urlopie w życiu 😂
Haha u nas też jest grana Rodzina Soprano 😂

Miewacie też czasem takie kłucia w dole brzucha ? Nie wiem czy to normalne bo macica sie rozciąga czy jelita 🙈😑 gdzieś w okolicach pępka ale niżej ?

nie wiem czy minute mi zajęło zjedzenie tego... stary był w lekkim szoku 🤣🤣🤣 jestem spełniona...

Załączniki

• 976dd860-3c19-4e9e-a3da-2ef7faecfdba.jpeg
    976dd860-3c19-4e9e-a3da-2ef7faecfdba.jpeg
    102,2 KB · Wyświetleń: 111
Miewacie też czasem takie kłucia w dole brzucha ? Nie wiem czy to normalne bo macica sie rozciąga czy jelita 🙈😑 gdzieś w okolicach pępka ale niżej ?
teraz już sporadycznie mnie coś zakłuje (ale to już 9+4) ale na początku, a nawet tak do 7 tyg miewałam też takie bóle o jakich piszesz

reklama
Do góry