taki z tych w foremce... i naprawdę nie pomyślałam, że coś co było pieczone może być zagrożeniem... za chwile nic nie będę jesc...Czy to był pasztet pieczony w foremce czy taki miękki w flaku?
reklama
babielato_
Fanka BB :)
Na logikę pasztety są pieczone w piekarniku kochana. W wysokich temperaturach. Jak przeczytasz uważnie cały artykuł trochę się uspokoisz. Nie dajmy się zwariować. Nie panikuj i nie stresuj się. Podobno najgożej to stres działa. Zjadłaś trochę raz. Nic się nie stałotaki z tych w foremce... i naprawdę nie pomyślałam, że coś co było pieczone może być zagrożeniem... za chwile nic nie będę jesc...
babielato_
Mam siostrę dietetyka ma rozbudowany dział odnośnie żywienia ciężarnych i laktacji niemowlaków itp. Dlatego już wie o ciąży dużo mi wyjasniła. Dziś ja poproszę o jakieś sprostowanie czego unikać a co jest popadaniem w paranoję. Wstawię na grupę. Ewentualnie mogę jej slajdy lub prezentacje wrzucić tutajczy Wy też macie takie schizy z jedzeniem? Tj bliskie paranoji...
dokładnie o tym pomyślałam sięgając po.niego...Na logikę pasztety są pieczone w piekarniku kochana. W wysokich temperaturach. Jak przeczytasz uważnie cały artykuł trochę się uspokoisz. Nie dajmy się zwariować. Nie panikuj i nie stresuj się. Podobno najgożej to stres działa. Zjadłaś trochę raz. Nic się nie stało
Bolilol
nieczy Wy też macie takie schizy z jedzeniem? Tj bliskie paranoji...
Bolilol
super pomysłMam siostrę dietetyka ma rozbudowany dział odnośnie żywienia ciężarnych i laktacji niemowlaków itp. Dlatego już wie o ciąży dużo mi wyjasniła. Dziś ja poproszę o jakieś sprostowanie czego unikać a co jest popadaniem w paranoję. Wstawię na grupę. Ewentualnie mogę jej slajdy lub prezentacje wrzucić tutaj
omg, to byłoby cudowne! bardzo pomocne!Mam siostrę dietetyka ma rozbudowany dział odnośnie żywienia ciężarnych i laktacji niemowlaków itp. Dlatego już wie o ciąży dużo mi wyjasniła. Dziś ja poproszę o jakieś sprostowanie czego unikać a co jest popadaniem w paranoję. Wstawię na grupę. Ewentualnie mogę jej slajdy lub prezentacje wrzucić tutaj
zazdroszczę
reklama
Bolilol
jeżeli wpadasz w paranoję, to może po prostu warto skorzystać z pomocy dietetyka, który ułoży Ci dietę albo psychologa, który zadba o Twój komfort psychicznyzazdroszczę