Kitsune
Moderator
Szukam wielu rzeczy, ale na pewno niczego w tym styluHa ha, pierwsze widzę Nie szukałaś ostatnio czegoś do domu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szukam wielu rzeczy, ale na pewno niczego w tym styluHa ha, pierwsze widzę Nie szukałaś ostatnio czegoś do domu?
Reklamy wiedzą lepiej czego ci potrzebaSzukam wielu rzeczy, ale na pewno niczego w tym stylu
Ja nie widziałam wcześniej tej reklamy i takiej kury też hahaCzy tylko ja mam pecha z wieczną kurą z lampką w tyłku czy Wam też się pokazuje?!
Co za historia a plamienia ustały?Jadę już do domu. Beta znowu w dół, pęcherzyk urósł, serduszko bije trochę szybciej bo 107/min. Mam zwiększoną dawkę luteiny i dobrze, że zaczęłam brać Acard. No i leżenie plackiem
Niestety jeszcze nieCo za historia a plamienia ustały?
Ja to już byłam na pobraniu, byłam na IP (tam mi zrobili betę i podali wynik), wróciłam do domu, przespałam się, a w LuxMedzie beta nadal w realizacjiO matko @Kitsune teraz to bede trzymac kciuki na stopach tez do porodu Twojego chyba !!!! Ale radość
Ja czekam na bete tez przez was nie bede mniej sie stresowac
Dramat z tym czasem oczekiwania u ciebie już mi słabo, jeśli i u mnie tak będzie.Ja to już byłam na pobraniu, byłam na IP (tam mi zrobili betę i podali wynik), wróciłam do domu, przespałam się, a w LuxMedzie beta nadal w realizacji