reklama
Kitsune
Moderator
Witaj w klubie siostro. Ja nadal czekam na wyniki bety, zaraz chyba wybuchnę ze stresuPowiem Wam, że z tej mieszaniny stresu i nadziei nie mogę się na niczym skupić, tylko o tym myślę. Dobrze, że mój mąż nie może zajrzeć do mojej głowy, bo by stwierdził, że mieszka z wariatką
adiika
Fanka BB :)
Mam tak samoPowiem Wam, że z tej mieszaniny stresu i nadziei nie mogę się na niczym skupić, tylko o tym myślę. Dobrze, że mój mąż nie może zajrzeć do mojej głowy, bo by stwierdził, że mieszka z wariatką
adiika
Dawać już te wyniki!!! To chyba jakieś duże laboratorium, że tyle to trwaWitaj w klubie siostro. Ja nadal czekam na wyniki bety, zaraz chyba wybuchnę ze stresu
Kitsune
Moderator
No więc właśnie!Jak wczoraj odświeżałam stronę z wynikami (tak około 50x), to się zastanawiałam, czy oni nie wiedzą, że betę powinni sprawdzać w pierwszej kolejności???
Ja w ogóle dzisiaj stwierdziłam, że trzeba napisać petycję do rządu, żeby kobiety w ciąży i staraczki miały darmową betę co dwa dni
adiika
Oj tak!Jak wczoraj odświeżałam stronę z wynikami (tak około 50x), to się zastanawiałam, czy oni nie wiedzą, że betę powinni sprawdzać w pierwszej kolejności???
Jak mi się podoba to imię!!! Przepiekne, stad mój nick a po „Chłopach” to już w ogóle
Przez chwile myslalam, ze masz tak na imię i nawet mowie do męża, że na nowym wątku jest Jagna tez
reklama
Nadal nie ma wyniku aaaaaaaaaaaa
A jakie to labo? W diagnostyce mam zawsze ok 14 wyniki, wiec sie zdrowo obijaja tam :/