reklama
Mayolin
Fanka BB :)
A jakbyś poprosiła tatę, żeby wychodził palić gdzie indziej? Powiedz, że Ci to przeszkadza, że cała później śmierdzisz dymem i niedobrze Ci od tego zapachu.Raaany, siedzę w pracy i muszę wdychać dym tytoniowy, bo mój tata pali i wszystko do mnie leci... Tak mi niedobrze, a obiecaliśmy sobie z mężem, że nic o ciąży nie powiemy wcześniej, a że pracuję u taty to teraz mam..
Veraverrto
Mam wynik. Beta 1038 Mowilam, ze ostatnia a teraz bede srala czy przeziebienie nie zaszkodzi
Veraverrto
W laboratorium dzisiaj wszedl pan, od ktorego bylo bardzo czuc. Myslalam, ze mi czaszka eksploduje.Raaany, siedzę w pracy i muszę wdychać dym tytoniowy, bo mój tata pali i wszystko do mnie leci... Tak mi niedobrze, a obiecaliśmy sobie z mężem, że nic o ciąży nie powiemy wcześniej, a że pracuję u taty to teraz mam..
adiika
Pracuję z nim od 2018 roku i niestety żadne prośby nie działają. Codziennie wracam śmierdząca do domuA jakbyś poprosiła tatę, żeby wychodził palić gdzie indziej? Powiedz, że Ci to przeszkadza, że cała później śmierdzisz dymem i niedobrze Ci od tego zapachu.
Zastanawiałam się teraz czy jakbym kupiła oczyszczacz powietrza to byłaby różnica i tego dymu tyle by nie było? Ktoś ma, używa?
BleeeeW laboratorium dzisiaj wszedl pan, od ktorego bylo bardzo czuc. Myslalam, ze mi czaszka eksploduje.
Kitsune
Moderator
Super Ja nadal czekamMam wynik. Beta 1038 Mowilam, ze ostatnia a teraz bede srala czy przeziebienie nie zaszkodzi
adiika
Przeziebienie nie zaszkodziMam wynik. Beta 1038 Mowilam, ze ostatnia a teraz bede srala czy przeziebienie nie zaszkodzi
adiika
Kciuki trzymam cały czas ️️Super Ja nadal czekam
Veraverrto
Ja nie puszczamSuper Ja nadal czekam
reklama
Veraverrto
Trzymam Cie za slowo Wiecie, ze kuzwa dwa lata nie chorowalam i teraz sie wysrało?Przeziebienie nie zaszkodzi