reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie. Jest zarodek z serduszkiem 💓 Lekarz ocenia na 5+6 (czyli jednak owulacja byłą w piątek, a nie w sobotę).
Teraz mogę się oficjalnie przywitać :) Termin na 02.08.
Moja historia: 39 lat ja, 40 lat mąż. Pierwsze dziecko w wieku 33 lat, w 1cs. Ciąża idealna. Druga ciąża w wieku 38 lat, również w 1cs, ale nasza radość nie trwała długo. Puste jajo płodowe, poronienie w 10 tyg. w listopadzie 2022. Od stycznia 2023 się staraliśmy, ale bez efektu. W październiku podeszliśmy do in vitro. Z 6 zapłodnionych komórek żadna nie przetrwała do 5 doby, nie było czego transferować. Postanowiłam, że w listopadzie zrobię miesiąc przerwy na podciągnięcie wyników krwi (lekka anemia). 21 listopada okazało się, że zaszłam w ciążę naturalnie :) Cud. No i jestem tu teraz z Wami :)

reklama
Jezu zazdroszczę Wam 😂 ja mam takie mdlosci z rana, że muszę odrazu coś zjeść żeby nie zwymiotować 😂 piersi bolą, śpię większość doby, masakra 🙊 i też właśnie żegnam się powoli z covidem. Tzn. Biorę antybiotyk bo miałam mega silne zapalenie zatok.

Jezu zazdroszczę Wam 😂 ja mam takie mdlosci z rana, że muszę odrazu coś zjeść żeby nie zwymiotować 😂 piersi bolą, śpię większość doby, masakra 🙊 i też właśnie żegnam się powoli z covidem. Tzn. Biorę antybiotyk bo miałam mega silne zapalenie zatok.

Jak przechodziłaś covid? Miałaś gorączkę?

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie. Jest zarodek z serduszkiem 💓 Lekarz ocenia na 5+6 (czyli jednak owulacja byłą w piątek, a nie w sobotę).
Teraz mogę się oficjalnie przywitać :) Termin na 02.08.
Moja historia: 39 lat ja, 40 lat mąż. Pierwsze dziecko w wieku 33 lat, w 1cs. Ciąża idealna. Druga ciąża w wieku 38 lat, również w 1cs, ale nasza radość nie trwała długo. Puste jajo płodowe, poronienie w 10 tyg. w listopadzie 2022. Od stycznia 2023 się staraliśmy, ale bez efektu. W październiku podeszliśmy do in vitro. Z 6 zapłodnionych komórek żadna nie przetrwała do 5 doby, nie było czego transferować. Postanowiłam, że w listopadzie zrobię miesiąc przerwy na podciągnięcie wyników krwi (lekka anemia). 21 listopada okazało się, że zaszłam w ciążę naturalnie :) Cud. No i jestem tu teraz z Wami :)
Super wieści!
U mnie dzisiaj 5+6 również.

reklama
Do góry