reklama
AnnMar88
Moderator
Ja trzymam kciuki żeby jednak okazało się za parę dni że jest ok a to pierwsze usg (z tym pseudo pęcherzykiem) to jakaś wstrętna pomylka i lekarz konował, który tak Cię zestresował.Pęcherzyk malutki, ponoć za mały jak na ten tydzień. Pusty.
Kitsune
Moderator
Jadę za pół godziny na betę. Według kalkulatora muszę mieć wynik minimum 3000Ja trzymam kciuki żeby jednak okazało się za parę dni że jest ok a to pierwsze usg (z tym pseudo pęcherzykiem) to jakaś wstrętna pomylka i lekarz konował, który tak Cię zestresował.
adiika
Fanka BB :)
Kciuki za betę. Ciąża może być młodsza, a ten lekarz już Cię tak nastraszyłJadę za pół godziny na betę. Według kalkulatora muszę mieć wynik minimum 3000
AnnMar88
Moderator
Czemu musisz mieć 3000? To liczysz z tymi przyrostamipo min.66% tak? Z tego co opisane na zdjeciu masz pęcherzyk 55mm czyli tyle co ja. Kiedy miałaś owulacje?Jadę za pół godziny na betę. Według kalkulatora muszę mieć wynik minimum 3000
Kitsune
Moderator
Tak. 3000 to by wychodziło około 75% przyrostu. Owulka prawdopodobnie 5 listopadaCzemu musisz mieć 3000? To liczysz z tymi przyrostamipo min.66% tak? Z tego co opisane na zdjeciu masz pęcherzyk 55mm czyli tyle co ja. Kiedy miałaś owulacje?
AnnMar88
Moderator
Hmmmmm u mnie owulka 8.11Tak. 3000 to by wychodziło około 75% przyrostu. Owulka prawdopodobnie 5 listopada
Ja mam pęcherzyk 50mm a ty 56mm. Wydaje mi się że wszystko będzie dobrze i lekarz Cię zrobił w uja na pierwszej wizycie. Trzymam niezmiennie kciuki i afirmuje pozytywne zakończenie sprawy
reklama
Kitsune
Moderator
Nie wiem, jestem tak zdenerwowana że brzuch mnie zaczął boleć... Oby jutro rano był już wynik bety to się może chociaż wyjaśni w którąś stronęHmmmmm u mnie owulka 8.11
Ja mam pęcherzyk 50mm a ty 56mm. Wydaje mi się że wszystko będzie dobrze i lekarz Cię zrobił w uja na pierwszej wizycie. Trzymam niezmiennie kciuki i afirmuje pozytywne zakończenie sprawy