reklama
babielato_
Fanka BB :)
za to ja zaczęłam jeść słodycze! Hah dziś paczek i ciastkaJestem głodna
idę usmażyć schabowego
Ja mam to samo !! Wydaje mi się jakbym była w 7 miesiącu a tu nawet nie ma 4@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?
Myślicie że szybkość wyniku zależy od tego, za czyim pośrednictwem się zamawia?
Mam wrażenie, że jestem już 4 lata w tej ciąży, w tym od pobrania krwi na nifty co najmniej rok
soulflygirl86
Jeszcze mi się przypomniało, że ten wspaniały lekarza na NFZ powiedział mi że nie mogę teraz współżyć. Nie za bardzo biorę cokolwiek co mi powiedział na poważnie ale tak teraz siedzę i myślę „dlaczego?” . I sorry za intymne pytanie ale czy u Was dużo się zmieniło?
Meganka
Ja też 10 tc a gdzie tu do końcaJa mam to samo !! Wydaje mi się jakbym była w 7 miesiącu a tu nawet nie ma 4
soulflygirl86
Moje libido zawsze,że tak powiem było dosyć wysokie,a teraz dodatkowo sex sprawia mi taką mega przyjemność,że szok doznania są jakby jeszcze silniejsze więc dopóki zakazu nie będzie będę korzystać
AnnMar88
Moderator
To zazdroszczę bo u mnie w drugą stronę, sex mógłby nie istnieć. Teraz i przed ciążą... starania to była meczarniaMoje libido zawsze,że tak powiem było dosyć wysokie,a teraz dodatkowo sex sprawia mi taką mega przyjemność,że szok doznania są jakby jeszcze silniejsze więc dopóki zakazu nie będzie będę korzystać
reklama
Ja też nie mam specjalnie objawów obecnie. Tylko zmęczona ciągle jestemAle mam dzisiaj niemoc. Mega przeziębienie mnie dopadło. A poza tym praktycznie żadnych objawów. Co mnie już niepokoi.. no chyba że to ciąża bezobjawowa..