reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Jestem dzis najszczęśliwsza na świecie... co prawda wyszły mi te duże ryzyka związane z nadciśnieniem, ale ja już sie do tego przygotowywałam i od początku ciąży mam leki na nadciśnienie i heparyne więc licze, że będzie dobrze... ale zobaczcie jak niskie mam ryzyka wad i wszystko było nosek, serce, żołądek, pęcherz, jelita, bicie serca ok, paluszki itp
Życzę Wam wszystkim takich samych prenatalnych - może poza tym nadciśnieniem... tu miejcie lepsze wyniki 💜
jej, jak dobrze 🥹
A to pierwsze oznacza, że możesz urodzić wcześniej?
Pokazywałaś lekarzowi Nifty?

reklama
cieszę się, że masz takie podejście do tematu wsparcia - ja z całego serca zawsze namawiam do tego. Trzymam kciuki za szybką i wizytę i by praca w tym temacie jak najszybciej przyniosła efekty 🤞
Slyszalam to od wielu osob. Ze powinnam „cos ze soba zrobic”. Dzisiaj pierwszy raz jakis lekarz powiedzial to na glos.

Jestem dzis najszczęśliwsza na świecie... co prawda wyszły mi te duże ryzyka związane z nadciśnieniem, ale ja już sie do tego przygotowywałam i od początku ciąży mam leki na nadciśnienie i heparyne więc licze, że będzie dobrze... ale zobaczcie jak niskie mam ryzyka wad i wszystko było nosek, serce, żołądek, pęcherz, jelita, bicie serca ok, paluszki itp
Życzę Wam wszystkim takich samych prenatalnych - może poza tym nadciśnieniem... tu miejcie lepsze wyniki 💜
Ale masz piękny prezent na urodziny 🥹🥹🥹

Tyle też pamiętam trwało moje badanie w pierwszej ciąży, no może 20-25 minut max. Dlatego dziwne się wydało dla mnie jak ten lekarz mój, co chodzę do niego na nfz powiedział, że ono trwa u niego godzinę. Ostatecznie też umówiłam się do Kurkowskiego, obym się nie zawiodła ;)
Piękny prezent urodzinowy :)
myślę, że gdybym.misla więcej pytań to trwałoby dłużej bo on na wszystko odpowiada i nie czuć takiej presji jak czasami i lekarzy, że robimy, płać i nara 🤣 szczerze to nie wiem co my byśmy mieli tam oglądać przez godzine... omówił każdy ważny narząd i pokazał je, opowiedzusl o.mozgu, nosie i karku, sercu i odpowiedział na dodatkowe moje pytania. Pokazał rączki, nóżki itp
no pewnie można to wszystko oglądać dłużej, ale dla mnie było totalnie wystarczająco! Omówił tez wynik pappy. Płci byśmy dziś nie poznali gdyby nie nifty - bo układ nóżek nie dawał możliwości.

Zgadza sie... nie mogłam wymarzyć sobie lepszego prezentu... jestem.taka szczęśliwa i tak bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki i chciałabym.by już każda z Was była na tym etapie i z dobrymi informacjami 💜💜💜

Załączniki

• 1d9fd126-29dd-476c-b774-a278a1f3e9bc.jpeg
    1d9fd126-29dd-476c-b774-a278a1f3e9bc.jpeg
    10,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry