oooo trzymam.kciuki!!!!Super wyniki! Ja czekam właśnie podd gabinetem i jak się uda pomierzyć to też prenatalne robimy.
reklama
Veraverrto
Fanka BB :)
A ja dalej kuzwa czekam na panorame i pluje sobie w brode.grozi mi stan przedrzucawkowy, ale nie panikuje bo mam leki od początku ciąży i liczę że będzie dobrze. Ryzyko przedwczesnego porodu wyszło mi 1 do 95 co lekarz określił jako.małe, więc chyba nie jest źle.
Nifty w sumie nie było potrzebne bo wszly mi tak.male ryzyka wad genetycznych, ze powiedział że spoko skoro juz to nifty mamy, ale kompletnie nie mielibyśmy zaleceń by je robić. Więc ja pannikara bojąc sue tych prenatalnych zrobilam.to nifty... a mogłam sobie w sumie zaczekac do tych badań. Z drugiej strony spokój jaki.mi to nifty dało jest wart każdych pieniędzy...
musi byc dobrzeZazdroszczę, że niektóre z Was już po prenatalnych. Gratuluję zdrowych maluszków Ja czekam na wyniki nifty i mam stresik. Papy nie robię
Ja używam na stronie, nie lubię tej aplikacjija już mam aplikacje. Mega wygodniej ale przyzwyczaiłam się do strony dużej
Nelka85
Fanka BB :)
U córki na pierwszych prenatalnych ryzyka bardzo niskie. Na drugich to się zmieniło bo wada serca (już jest ok) i nerki i wysoko ryzyko ZD. Ty już wiesz ze ZD wykluczonegrozi mi stan przedrzucawkowy, ale nie panikuje bo mam leki od początku ciąży i liczę że będzie dobrze. Ryzyko przedwczesnego porodu wyszło mi 1 do 95 co lekarz określił jako.małe, więc chyba nie jest źle.
Nifty w sumie nie było potrzebne bo wszly mi tak.male ryzyka wad genetycznych, ze powiedział że spoko skoro juz to nifty mamy, ale kompletnie nie mielibyśmy zaleceń by je robić. Więc ja pannikara bojąc sue tych prenatalnych zrobilam.to nifty... a mogłam sobie w sumie zaczekac do tych badań. Z drugiej strony spokój jaki.mi to nifty dało jest wart każdych pieniędzy...
już czasu nie cofniesz, a pewnie lada moment będzie i będzie dobrzeA ja dalej kuzwa czekam na panorame i pluje sobie w brode.
Ty jesteś dobra z tym żarciem ale ja dziś ze stresu przed badaniem.prawie nie jadłam i po badaniu pierwsze co do starego "chce burgera" - wjechał genialnieZ tego wszystkiego dzisiaj zeżarłam maka ale wszedł pięknie
no właśnie wiem ze serduszko realnie sie oceni na drugich prenatalnych, ale staram sie już być dobrej myśli Te wady o których mówisz to dopiero później wychodzą?U córki na pierwszych prenatalnych ryzyka bardzo niskie. Na drugich to się zmieniło bo wada serca (już jest ok) i nerki i wysoko ryzyko ZD. Ty już wiesz ze ZD wykluczone
reklama
Oo dla mnie mógłby być codziennie makZ tego wszystkiego dzisiaj zeżarłam maka ale wszedł pięknie