reklama
zapisałam się na badania prenatalne 30.01, 25.01 mam jechać po skierowanie na krew i na pobranie.Mój gin mi napisał tak:
Meganka
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem, że tego nie interpretuje się się bez całego testu pappa ale mam za niskie białko pappa I bete w kontekście norm.jakie znalazłam w necie, na tydz 11+ nawet nie wiem co to oznacza...
Tego nie ma sensu tak interpretować, musi być przeliczone na jednostkę mom. Są też i takie kalkulatory, ale nie polecam dokładać sobie stresu niepotrzebnego i wyliczać samodzielnie. Kiedy USG?
we wtorek, no i nifty zaraz będzie wynik...Tego nie ma sensu tak interpretować, musi być przeliczone na jednostkę mom. Są też i takie kalkulatory, ale nie polecam dokładać sobie stresu niepotrzebnego i wyliczać samodzielnie. Kiedy USG?
Patrycjaa001
Aktywna w BB
tak, przez brzuchUSG prenatalne to już będzie przez brzuch? Czy jeszcze nie?
Meganka
No niestety najlepiej poczekać do usg jak ja robię w gyncentrum tego samego dnia to nawet nie udostępniają takich suchych wyników tylko dopiero już wpisane ryzyka. A kusi bardzowe wtorek, no i nifty zaraz będzie wynik...
Masz w wyniku jednostkę na l w moich wcześniejszych wynikach jak patrzyłam to był wnim w ml. Mam nadzieję że wszystko okale czy nie wydaje Wam sie ta beta niepokojąco
reklama
drugi.bejbik
Według mnie to lepiej. Nie ma co samemu interpretować tych wyników, bo to tylko nerwy i stres jak się człowiek na tym nie zna. Ja w pierwszej ciąży nie dostałam wyników krwi, tylko już ocenione wyzykoNo niestety najlepiej poczekać do usg jak ja robię w gyncentrum tego samego dnia to nawet nie udostępniają takich suchych wyników tylko dopiero już wpisane ryzyka. A kusi bardzo