reklama
adiika
Fanka BB :)
Jestem za. O to chodzi właśnie, żeby już wysłać listę Przecież teraz już testują wrześniówki Więc działajmyProponuję jednak zrobić jedną listę i wysłać do Ani, bo taka drobica z dodawaniem będzie męczarnią... szanujmy swój i jej czas ewentualnie można na poczatku lutego (np. 3 tyg po uruchomieniu) zrobić dodatkową listę ale tylko z osobami, które faktycznie się udzielają a nie napiszą jeden post, że chcą do zamkniętej.
Nelka85
SushiStary na biznesowej kolacji a ja myślę co bym zjadła i już mu napisałam, że muszę w tym tygodniu zjeść sushi, ramen, burgera i kebab dobry i to wszystko jego wina bo to jego dziecko... a on ciągle je takie rzeczy i pewnie dlatego to dziecko tego oczekuje ode mnie
Ramen
Szczerze to ja się genetyka o to nie pytałam. Sama se dopowiedziałam bo u męża w rodzinie tak mają (zwezone moczowody). Ja z genetyki em stricte o jej wadzie rozmawiałam.Oo, a mi po amnio genetyk mówił, że wodonercze nie jest genetyczne i w przyszłości mamy się nie obawiać co do kolejnego dziecka. No i w rodzinie nikt nie ma problemów z nerkami. Jedynie właśnie syn miał zwężony moczowód i z tego powodu wodonercze. Teraz mnie trochę przeraziłaś
Ja chodzę
A czy wszystkie już mówiłyście w pracy o ciąży? Ja dziś 10+2, nie powiedziałam jeszcze nic w pracy, planuję po kolejnej wizycie, która jest 1 lutego. Tylko tak teraz myślę, ze może to trochę będzie późno
Nelka85
Eee tam od 20 do 9.20 to 13h i 20minKurde, ale jestem głupia.
O jakiejś 20 wypiłam jogurt naturalny waniliowy.
A o 9:20 mam pobranie krwi i między innymi glukozy z krwi
Ciekawe czy to dobrze wyjdzie
Malinowa_-
czyli z polskiego na polskie co mam zrobić? Średnio ogarniam to forum, bo jestem tu dopiero od momentu kiedy szukałam informacji na temat przyrostu bety ale chce zostać już na długo. (Na liście na 1 stronie jestem wpisana).Jestem za. O to chodzi właśnie, żeby już wysłać listę Przecież teraz już testują wrześniówki Więc działajmy
Uwaga kolejne głupie pytanie: czy wy też co chwilę chodzicie siku? W nocy minimum dwa razy wstaje i muszę iść bo nie da rady spać, najgorzej jak obudzę się koło 4-5 i już nie mogę zasnąć… poprzedniej nocy spałam może z 3,5h bo zaraz trzeba było do pracy wstać. Mam nadzieję że dzisiaj pójdzie mi spanie dobrze
adiika
Któraś z dziewczyn wyślę prośbę o prywatny wątek. Jesteś na liście i się udzielasz to zostanie do Ciebie przesłany link z możliwością udzielania się tamczyli z polskiego na polskie co mam zrobić? Średnio ogarniam to forum, bo jestem tu dopiero od momentu kiedy szukałam informacji na temat przyrostu bety ale chce zostać już na długo. (Na liście na 1 stronie jestem wpisana).
Uwaga kolejne głupie pytanie: czy wy też co chwilę chodzicie siku? W nocy minimum dwa razy wstaje i muszę iść bo nie da rady spać, najgorzej jak obudzę się koło 4-5 i już nie mogę zasnąć… poprzedniej nocy spałam może z 3,5h bo zaraz trzeba było do pracy wstać. Mam nadzieję że dzisiaj pójdzie mi spanie dobrze
Jak byłam w 5-8 tygodniu to wstawałam właśnie często w nocy. Teraz jestem już w prawie 10 i przeszło xD
PepkaS
Boże, to był zły pomysł, wiecie jak się czuję …Eee tam od 20 do 9.20 to 13h i 20min
Za szybko to wypiłam
Malinowa_-
AnnMar88
Moderator
Dobra, zróbmy tak: za listę roboczą wezmę listę z terminami porodów z pierwszej strony. Do niedzieli (14.01) dajmy szansę, żeby każda chętna zweryfikowała czy się tam znajduje. W przyszłym tygodniu mogę posprawdzać aktywność po nickach i dogadamy się o wysłanie listy do Ani.
reklama
Nelka85
W poprzedniej ciąży całą ciąże latałam i było coraz gorzej. Teraz też chodzę co chwila. Ale ja dużo pije.czyli z polskiego na polskie co mam zrobić? Średnio ogarniam to forum, bo jestem tu dopiero od momentu kiedy szukałam informacji na temat przyrostu bety ale chce zostać już na długo. (Na liście na 1 stronie jestem wpisana).