reklama
PepkaS
Fanka BB :)
O właśnie miałam Was pytać jak wasze pudełkaJa też dołączam. Nawet ta dieta pudełkowa nie pomaga, dzisiaj się prawie porzygalam na widok obiadu i zamiast niego zrobiłam sobie tosty z serem, jeszcze posmarowalam majonezem
Powiem Wam, że dieta pudełkowa w ciąży to strata pieniędzy
To już wiem, dzięki
A gdzie pracujesz ?moja praca wyklucza niestety pracę w ciąży
PepkaS
No mój to jest takim fanatykiem zdrowego jedzenia, ruch itp itd.Oooo mój już gada cały czas... no ale niech se pogada, wpuszczam jednym uchem i wypuszczam drugim.
Ciśnie siłownię regularnie od wakacji, więc on się wyrzeźbi a ja się zaleje równowaga jest
o nie, musisz pić. Spróbuj pić.Matko, znowu rzygałam, no to jest jakiś kosmos. Nic nie jestem w stanie zjeść, ani wypić, jak tak dalej pójdzie to się odwodnie
PepkaS
Ja zamierzam iść na l4 jak najszybciej się da. Muszę pokończyć projekty w pracy i nie chce się w ogóle stresować pracą.
Mam zalecenia kardiologiczne do oszczędzania się, więc nie zamierzam się forsować
To jest jedyny taki czas i chce go poświęcić na zdrowie swoje i dziecka
Mam zalecenia kardiologiczne do oszczędzania się, więc nie zamierzam się forsować
To jest jedyny taki czas i chce go poświęcić na zdrowie swoje i dziecka
No próbuję, ale co w siebie wmuszę, to zaraz wylatuje tą samą drogąo nie, musisz pić. Spróbuj pić.
AnnMar88
Moderator
Ja na urlopie teraz jestem, wcześniej do połowy grudnia na l4 a jeszcze wcześniej na macierzyńskim teraz l4 pewnie od lutego.W ogóle chodzicie do pracy czy jesteście już na l4?
Malinowa_-
Ja też miałam Zamiar iść szybciej, bo obracam się wśród wirusów i innych zaraz, ale w domu chyba zwariuję, więc będę chodzić- o ile zdrowie i głowa pozwoli
reklama
AnnMar88
Moderator
Jestem za!Może jakoś w drugiej połowie stycznia zaczniemy robić listę chętnych i aktywnych użytkowniczek wątku i podeslemy ok 20-25.01 do aniaslu?