reklama
drugi.bejbik
Fanka BB :)
Dziewczyny, chciałam Wam życzyć udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku. ❤ oby każda ciążowa wizyta wywolywała tylko łzy szczęścia. Obyśmy wszystkie razem dotrwały szczęśliwie do końca ciąży. życzę nam dużo zdrowia, więcej cierpliwości, mniej zmartwień i pięknych, zdrowych bobasków ❤
drugi.bejbik
Mi na prenatalnych lekarz powiedział, że według niego będzie dziewczynka. Miał rację ☺A właśnie no ja robię pappe z USG i też już jest szansa na poznanie płci ?
adiika
Ja podobnie jak dziewczyny poznałam płeć na prenatalnychA właśnie no ja robię pappe z USG i też już jest szansa na poznanie płci ?
Nelka85
Na prenatalnych dr może powiedzieć po wyrostku płciowym. Na 95% się sprawdza.A właśnie no ja robię pappe z USG i też już jest szansa na poznanie płci ?
babielato_
O tak i zielonym ogórkiem muszę nadrobić dużo się dzieje. 2 stycznia z rana idę robić glukozę dam znać jak wyniki i co lekarz powiedziałBulka z zoltym serem to mistrzostwo
babielato_
Tak był od początku. Mega radość z jego strony. Na drugiej wizycie był ale pani go nie poprosiła do monitora było mu przykro. U nas dzidziol 7+0 w środę i taki obraz plus w 3d zrobili namDziewczyny, kiedy zabieracie mężów żeby mogli zobaczyć dziecko na usg? mój z jednej strony już by chciał ale z drugiej woli poczekać jak już będzie więcej widać niż mała kropeczka
Załączniki
babielato_
Jadę na orlena przed domówkao ja też dzisiaj marzyłam o hot dogu mąż nawet proponował, że pojedzie na Orlen albo do żabki, ale ja bym chciała takiego wiecie, na wypasie, takiego pro wstawilabym przykładowe zdjęcie, ale nie chcę Was prowokować do wysyłania chłopów na poszukiwania takiego
reklama
babielato_
Czy to możliwe ze wyszedł mi brzuszek już? Właśnie też o tym myślę zawsze miałam tylko jak zjem dużo. A teraz się nie chowa nawet jak jestem glodnaHej witam się po długim czasie, mam pytanie jak wasze brzuchy ? Macie już jakiś zarys ?