Kitsune
Moderator
Pierwsze poronienie około 6-7tc przestała się ciąża rozwijać. Drugie to był 10tc, powodem prawdopodobnie był stan zapalny.czy mogę zapytać które to były tygodnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze poronienie około 6-7tc przestała się ciąża rozwijać. Drugie to był 10tc, powodem prawdopodobnie był stan zapalny.czy mogę zapytać które to były tygodnie?
Oj tak. U mnie 2 pierwsze ciąże bezproblemowe, książkowe. Później CP i od tego momentu wszystko się sypnęłoPamiętam swoją beztroskę i szczęście przy pierwszej ciąży
Niestety ciąża po poronieniu nigdy taka nie będzie.
Herbata z miodem i cytryną + płukanie gardła wodą z solą.Macie jakies sposoby na przeziebienie w ciazy? Meczy mnie gardlo. Goraczki brak. Robilam test na covid ale negatywny i niech taki zostanie.
Herbata z miodem i cytryną, mleko z miodem, czosnkiem i masłem, syrop pre.na.lenMacie jakies sposoby na przeziebienie w ciazy? Meczy mnie gardlo. Goraczki brak. Robilam test na covid ale negatywny i niech taki zostanie.
Mam ten sam problem. Kaszel suchy i taki wykrztuśny że płuca wypluwam... mleko z miodem, dużo picia ogólnie i isla do ssania. Tyle ja moge polecić, ale chętnie usłyszę inne podpowiedzi.Macie jakies sposoby na przeziebienie w ciazy? Meczy mnie gardlo. Goraczki brak. Robilam test na covid ale negatywny i niech taki zostanie.
Bardzo mi przykro. Okropne jest to, że nie mamy na to wpływu w większości przypadkówPierwsze poronienie około 6-7tc przestała się ciąża rozwijać. Drugie to był 10tc, powodem prawdopodobnie był stan zapalny.
A to juz zastosowlamHerbata z miodem i cytryną + płukanie gardła wodą z solą.
U mnie to samo. Pierwsza ciąża tak na żółtodzioba, nawet mi przez głowę nie przyszło że coś może pójść nie tak. Bete 2 razy robiłam, przyrost byl zacny i na tym skończyłam myśleć. Wizyta w 7 tyg też full optymizm.Pamiętam swoją beztroskę i szczęście przy pierwszej ciąży
Niestety ciąża po poronieniu nigdy taka nie będzie.