Charmander
Fanka BB :)
Uff to w takim razie mam nadzieję, że tak pozostanie. Może uda mi się nie wydać w święta dobrej nowiny, planujemy dopiero po nowym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i przez Ciebie też dzisiaj poszłam na betęBeta 3600 to zakładam, że pęcherzyk żółtkowy jutro zobaczę
Pięknie!!! Kiedy wizyta serduszkowa? Ja też właśnie idę zrobić betę chociaż jestem przerażonaMam wynik: 8051 mIU/ml
dzisiaj mam podgląd, a serduszko to mam nadzieję, że w przyszły wtorekPięknie!!! Kiedy wizyta serduszkowa? Ja też właśnie idę zrobić betę chociaż jestem przerażona
Trzymam za Was kciukidzisiaj mam podgląd, a serduszko to mam nadzieję, że w przyszły wtorek
Domyślam się jak się stresujesz... Daj proszę znać jak będzie wynik
Ale ładna! Jakoś koło 5tc jesteś?Mam wynik: 8051 mIU/ml
My trzymamy za Ciebie! A raczej za wasTrzymam za Was kciuki
Jasne. Robię w innym labie wprawdzie niż do tej pory, ale myślę że nie ma to już żadnego znaczenia. Jeśli będzie dużo wyższa to chyba znaczy że coś ruszyło, tak po prostu
Pięknie!!! Kiedy wizyta serduszkowa? Ja też właśnie idę zrobić betę chociaż jestem przerażona