reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Znam niejedne bliźniaki łatwiejsze w obsłudze niż moja jedna córka 😂 my z mężem już kiedyś się śmialiśmy, że kolejne mogą być bliźniaki 😁 Byle nie takie hajnidy jak ona to damy radę 🙃

reklama
Znam niejedne bliźniaki łatwiejsze w obsłudze niż moja jedna córka 😂 my z mężem już kiedyś się śmialiśmy, że kolejne mogą być bliźniaki 😁 Byle nie takie hajnidy jak ona to damy radę 🙃
Ja bym z bliźniakami na łeb dostała :o:o Moja mała też była hajnidką, ciągle tylko tulić, brać na ręce i być przy niej. Teraz to zupełnie inne dziecko ;) Wczoraj dostała laptopa dla dzieci na gwiazdkę (tak, mamy "święta" dużo wcześniej niż normalnie bo ich nie obchodzimy, więc po prostu dzieciaki dostają prezenty i tyle :D No i otworzyła tego laptopa, ponaciskała kilka literek i stwierdziła, że ona jutro nie idzie do przedszkola tylko do pracy, bo ma już komputer 😂😂

Mnie pierwszy rok tak przemielił, że ciężko mi było uwierzyć, że faktycznie istnieją niemowlaki łatwe w obsłudze :D
Ja dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłam 😅 ale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źle 😁

Ja dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłam 😅 ale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źle 😁
No moja przyjaciółka ma takiego złotego niemowlaka, który śpi w łóżeczku albo bawi się na macie :D śmieje się, że to że nie byłyśmy w ciąży w jednym czasie nas uratowało, bo chyba bym sie zaryczała widząc to i porównując :p
A dla mnie teraz to jest życie, córka ponad 2 latka, ładnie sie rozgadała, noce przesypia :D

To u nas wózek najlepszy przyjaciel. 10 min i śpi. Nam się znów trafił najspokojniejszy przypadek. Aż się boję teraz jak z drugim, bo mówią że to na zmianę :D

Ja bym z bliźniakami na łeb dostała :o:o Moja mała też była hajnidką, ciągle tylko tulić, brać na ręce i być przy niej. Teraz to zupełnie inne dziecko ;) Wczoraj dostała laptopa dla dzieci na gwiazdkę (tak, mamy "święta" dużo wcześniej niż normalnie bo ich nie obchodzimy, więc po prostu dzieciaki dostają prezenty i tyle :D No i otworzyła tego laptopa, ponaciskała kilka literek i stwierdziła, że ona jutro nie idzie do przedszkola tylko do pracy, bo ma już komputer 😂😂
Kiedy to się zmieniło? Coś zaczęło docierać do tego mózgu?🥺🥺 ja po kolejnej walce pt ucieknę na ulicę, a później udam że jestem sparaliżowany i poleżę w błocie nie mam już sił ani nadziei… 😭 nawet bez ciąży nie da się go dźwigać 🙄

reklama
Do góry