reklama
Kitsune
Moderator
Ja bym z bliźniakami na łeb dostała Moja mała też była hajnidką, ciągle tylko tulić, brać na ręce i być przy niej. Teraz to zupełnie inne dziecko Wczoraj dostała laptopa dla dzieci na gwiazdkę (tak, mamy "święta" dużo wcześniej niż normalnie bo ich nie obchodzimy, więc po prostu dzieciaki dostają prezenty i tyle No i otworzyła tego laptopa, ponaciskała kilka literek i stwierdziła, że ona jutro nie idzie do przedszkola tylko do pracy, bo ma już komputerZnam niejedne bliźniaki łatwiejsze w obsłudze niż moja jedna córka my z mężem już kiedyś się śmialiśmy, że kolejne mogą być bliźniaki Byle nie takie hajnidy jak ona to damy radę
ejżja89
Fanka BB :)
Ja dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłam ale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źleMnie pierwszy rok tak przemielił, że ciężko mi było uwierzyć, że faktycznie istnieją niemowlaki łatwe w obsłudze
Meganka
No moja przyjaciółka ma takiego złotego niemowlaka, który śpi w łóżeczku albo bawi się na macie śmieje się, że to że nie byłyśmy w ciąży w jednym czasie nas uratowało, bo chyba bym sie zaryczała widząc to i porównującJa dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłam ale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źle
A dla mnie teraz to jest życie, córka ponad 2 latka, ładnie sie rozgadała, noce przesypia
babielato_
Właśnie u mnie w rodzinie czy koleżanek to wszystkie dzieci to takie aniołki u nas jest opcja bliźniaków z mojej strony parę pokoleń temu były. Ale czuję że jest jedną fasolka. Dam znać
AnnMar88
Moderator
To u nas wózek najlepszy przyjaciel. 10 min i śpi. Nam się znów trafił najspokojniejszy przypadek. Aż się boję teraz jak z drugim, bo mówią że to na zmianęJa dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłam ale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źle
jagna_jadzia
Kiedy to się zmieniło? Coś zaczęło docierać do tego mózgu? ja po kolejnej walce pt ucieknę na ulicę, a później udam że jestem sparaliżowany i poleżę w błocie nie mam już sił ani nadziei… nawet bez ciąży nie da się go dźwigaćJa bym z bliźniakami na łeb dostała Moja mała też była hajnidką, ciągle tylko tulić, brać na ręce i być przy niej. Teraz to zupełnie inne dziecko Wczoraj dostała laptopa dla dzieci na gwiazdkę (tak, mamy "święta" dużo wcześniej niż normalnie bo ich nie obchodzimy, więc po prostu dzieciaki dostają prezenty i tyle No i otworzyła tego laptopa, ponaciskała kilka literek i stwierdziła, że ona jutro nie idzie do przedszkola tylko do pracy, bo ma już komputer
reklama
jagna_jadzia
Jakby się okazało że bliźniaki to musiałabym chyba brać leki przeciwpsychotyczne, przeciwdepresyjne nie dałyby rady ale u mnie na szczęście jeden pęcherzyk i jeden zarodek