graaaaaatkiOj No musiałam jeszcze do domy dojść![]()
Wszystko okej! Wyszedł dzisiaj 9 tydzień równo (nie 9+1 jak przewidywaliśmy), ale się nie martwimyserce ładnie bije, żadnych krwiaków, ani innych
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
graaaaaatkiOj No musiałam jeszcze do domy dojść![]()
Wszystko okej! Wyszedł dzisiaj 9 tydzień równo (nie 9+1 jak przewidywaliśmy), ale się nie martwimyserce ładnie bije, żadnych krwiaków, ani innych
.
Jak zmieniłaś zdjęcie to ciebie nie poznajegraaaaaatki![]()
GratulacjeOj No musiałam jeszcze do domy dojść![]()
.
Ale ty to już w jakimś mega dalekim tygodniu jesteś?Po ostatnim usg, jak dowiedziałam się, ze wszystko Ok, to nie wytrzymałamoczywiście już po odebraniu paczki mam wyrzuty sumienia, No bo jeśli coś będzie nie tak
ale No nie mogę, muszę Wam pokazać
![]()
W ogóle fajnie by było, jakbyśmy wszystkie miały jakieś awatary ustawione, coraz nas więcej i ciężko po samych nickach zapamiętywaćJak zmieniłaś zdjęcie to ciebie nie poznajemuszę sobie jakieś profilowe ustawić tez
ja u siebie widzę ciagle świątecznego kotaJak zmieniłaś zdjęcie to ciebie nie poznajemuszę sobie jakieś profilowe ustawić tez
dzisiaj 11+1. Powiem szczerze jak tak myślę, ile rzeczy muszę kupić plus ile chcę kupić nawet jeśli nie muszę, to jednak powoli chyba zacznę już zakupy, żeby te koszta trochę rozłożyćAle ty to już w jakimś mega dalekim tygodniu jesteś?
No to u ciebie w miarę już stabilnie chyba (chociaż moja ginekolog jest bardzo ostrożna z tym i mówi mi, ze tak serio bezpiecznie to od 15 tygodnia)ja u siebie widzę ciagle świątecznego kota
dzisiaj 11+1. Powiem szczerze jak tak myślę, ile rzeczy muszę kupić plus ile chcę kupić nawet jeśli nie muszę, to jednak powoli chyba zacznę już zakupy, żeby te koszta trochę rozłożyć