reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
tak, tak musi biały cukier 😃 kilka moich wypocin w załączniku 😃
Kocham beze 🥰 tort mógłby dla mnie nie istnieć, długo się zabieram za zrobienie bezy ale się cykam ze wszystko wyrzucę do kosza :( robiłam małe beziki i super wyszły, zrobiłam już większe No i nie były spoko. Ale Twoja wygląda jak z cukierni 🥰 ja tez lubię ostatanio te nowe torty musowe, myśle czy się za nie nie zabrać ale dużo roboty z nimi jest

Jadłam, wędzonej nie można pytałam mojej gin i powiedziała ze nie można wędzonego łososia bo chciałam użyć do czegoś innego, ja jadłam z dorszem smażonym i z krewetka tez smażoną i hosomaki z ogórkiem, ogólnie tez uważaj na paluszki krabowe i inne, ja mam znajomego który robi sushi i także mam pewność, ze jest bez surowej ryby, dodatkowo tez czytałam ze ważne jest żeby nie robić surowej ryby na tej samej desce co smażona bo bakterie. Podsumowując najlepiej i najbezpieczniej zrobić samemu 😂
no ja zazwyczaj sama robie :D Jak na zlosc facet mi kupil lososia wedzonego.. Ale mam tez jakies glony/ogorka/marchewke/szczypiorek i serek, wiec powinno byc ok bez ryby.

Hej :) z opóźnieniem gratuluję wszystkich wczorajszych dobrych wiadomości :) i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
@EMilkaaa84 dobrze, że się wyjaśniło z tymi wynikami
@Emka24 super, że wróciłaś :) zastanawialam się ostatnio, co u Ciebie słychać.
@Helilo torty i bezy cudne 🤩

Dziewczyny korzystające z aplikacji, nie popsuła Wam się ona ostatnio? Dzisiaj zamiast niektórych pól mam jakieś dziwne komunikaty "[missing translation]" i wszystko się zrobiło przez to średnio czytelne

Np

Załączniki

• IMG_1339.jpeg
    IMG_1339.jpeg
    82,5 KB · Wyświetleń: 71
O ciekawe 😀 u mnie właśnie zamiast tych komunikatów jest "missing translation", to już bym wolała żeby się po angielsku wyświetlało 😀

Załączniki

• IMG_1582.jpeg
    IMG_1582.jpeg
    29,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry