reklama
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Kocham beze tort mógłby dla mnie nie istnieć, długo się zabieram za zrobienie bezy ale się cykam ze wszystko wyrzucę do kosza robiłam małe beziki i super wyszły, zrobiłam już większe No i nie były spoko. Ale Twoja wygląda jak z cukierni ja tez lubię ostatanio te nowe torty musowe, myśle czy się za nie nie zabrać ale dużo roboty z nimi jesttak, tak musi biały cukier kilka moich wypocin w załączniku
Gudrun1985
no ja zazwyczaj sama robie Jak na zlosc facet mi kupil lososia wedzonego.. Ale mam tez jakies glony/ogorka/marchewke/szczypiorek i serek, wiec powinno byc ok bez ryby.Jadłam, wędzonej nie można pytałam mojej gin i powiedziała ze nie można wędzonego łososia bo chciałam użyć do czegoś innego, ja jadłam z dorszem smażonym i z krewetka tez smażoną i hosomaki z ogórkiem, ogólnie tez uważaj na paluszki krabowe i inne, ja mam znajomego który robi sushi i także mam pewność, ze jest bez surowej ryby, dodatkowo tez czytałam ze ważne jest żeby nie robić surowej ryby na tej samej desce co smażona bo bakterie. Podsumowując najlepiej i najbezpieczniej zrobić samemu
Malwina89
Hej z opóźnieniem gratuluję wszystkich wczorajszych dobrych wiadomości i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
@EMilkaaa84 dobrze, że się wyjaśniło z tymi wynikami
@Emka24 super, że wróciłaś zastanawialam się ostatnio, co u Ciebie słychać.
@Helilo torty i bezy cudne
@EMilkaaa84 dobrze, że się wyjaśniło z tymi wynikami
@Emka24 super, że wróciłaś zastanawialam się ostatnio, co u Ciebie słychać.
@Helilo torty i bezy cudne
ja mam nagle polowe komunikatów po angielsku ale poza tym wszystko działaDziewczyny korzystające z aplikacji, nie popsuła Wam się ona ostatnio? Dzisiaj zamiast niektórych pól mam jakieś dziwne komunikaty "[missing translation]" i wszystko się zrobiło przez to średnio czytelne
reklama
o ale masz moj nowy avatar jużO ciekawe u mnie właśnie zamiast tych komunikatów jest "missing translation", to już bym wolała żeby się po angielsku wyświetlało
Podziel się: