reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
tak, tak musi biały cukier 😃 kilka moich wypocin w załączniku 😃
Kocham beze 🥰 tort mógłby dla mnie nie istnieć, długo się zabieram za zrobienie bezy ale się cykam ze wszystko wyrzucę do kosza :( robiłam małe beziki i super wyszły, zrobiłam już większe No i nie były spoko. Ale Twoja wygląda jak z cukierni 🥰 ja tez lubię ostatanio te nowe torty musowe, myśle czy się za nie nie zabrać ale dużo roboty z nimi jest

Jadłam, wędzonej nie można pytałam mojej gin i powiedziała ze nie można wędzonego łososia bo chciałam użyć do czegoś innego, ja jadłam z dorszem smażonym i z krewetka tez smażoną i hosomaki z ogórkiem, ogólnie tez uważaj na paluszki krabowe i inne, ja mam znajomego który robi sushi i także mam pewność, ze jest bez surowej ryby, dodatkowo tez czytałam ze ważne jest żeby nie robić surowej ryby na tej samej desce co smażona bo bakterie. Podsumowując najlepiej i najbezpieczniej zrobić samemu 😂
no ja zazwyczaj sama robie :D Jak na zlosc facet mi kupil lososia wedzonego.. Ale mam tez jakies glony/ogorka/marchewke/szczypiorek i serek, wiec powinno byc ok bez ryby.

Hej :) z opóźnieniem gratuluję wszystkich wczorajszych dobrych wiadomości :) i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
@EMilkaaa84 dobrze, że się wyjaśniło z tymi wynikami
@Emka24 super, że wróciłaś :) zastanawialam się ostatnio, co u Ciebie słychać.
@Helilo torty i bezy cudne 🤩

Dziewczyny korzystające z aplikacji, nie popsuła Wam się ona ostatnio? Dzisiaj zamiast niektórych pól mam jakieś dziwne komunikaty "[missing translation]" i wszystko się zrobiło przez to średnio czytelne

Np

Załączniki

• IMG_1339.jpeg
    IMG_1339.jpeg
    82,5 KB · Wyświetleń: 74
O ciekawe 😀 u mnie właśnie zamiast tych komunikatów jest "missing translation", to już bym wolała żeby się po angielsku wyświetlało 😀

Załączniki

• IMG_1582.jpeg
    IMG_1582.jpeg
    29,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry