graaaaaatkiOj No musiałam jeszcze do domy dojść
Wszystko okej! Wyszedł dzisiaj 9 tydzień równo (nie 9+1 jak przewidywaliśmy), ale się nie martwimy serce ładnie bije, żadnych krwiaków, ani innych .
reklama
graż_ka
Fanka BB :)
Jak zmieniłaś zdjęcie to ciebie nie poznaje muszę sobie jakieś profilowe ustawić tezgraaaaaatki
Malwina89
Gratulacje piękne zdjęcieOj No musiałam jeszcze do domy dojść
Wszystko okej! Wyszedł dzisiaj 9 tydzień równo (nie 9+1 jak przewidywaliśmy), ale się nie martwimy serce ładnie bije, żadnych krwiaków, ani innych .
graż_ka
Ale ty to już w jakimś mega dalekim tygodniu jesteś?Po ostatnim usg, jak dowiedziałam się, ze wszystko Ok, to nie wytrzymałam oczywiście już po odebraniu paczki mam wyrzuty sumienia, No bo jeśli coś będzie nie tak ale No nie mogę, muszę Wam pokazać
Malwina89
W ogóle fajnie by było, jakbyśmy wszystkie miały jakieś awatary ustawione, coraz nas więcej i ciężko po samych nickach zapamiętywaćJak zmieniłaś zdjęcie to ciebie nie poznaje muszę sobie jakieś profilowe ustawić tez
ja u siebie widzę ciagle świątecznego kotaJak zmieniłaś zdjęcie to ciebie nie poznaje muszę sobie jakieś profilowe ustawić tez
dzisiaj 11+1. Powiem szczerze jak tak myślę, ile rzeczy muszę kupić plus ile chcę kupić nawet jeśli nie muszę, to jednak powoli chyba zacznę już zakupy, żeby te koszta trochę rozłożyćAle ty to już w jakimś mega dalekim tygodniu jesteś?
graż_ka
No to u ciebie w miarę już stabilnie chyba (chociaż moja ginekolog jest bardzo ostrożna z tym i mówi mi, ze tak serio bezpiecznie to od 15 tygodnia)ja u siebie widzę ciagle świątecznego kota
dzisiaj 11+1. Powiem szczerze jak tak myślę, ile rzeczy muszę kupić plus ile chcę kupić nawet jeśli nie muszę, to jednak powoli chyba zacznę już zakupy, żeby te koszta trochę rozłożyć
Wgl. Wzruszyło mnie jak pokazuje mi obraz usg, tłumaczy jak jak zarodek leży etc. I dodała „No teraz to sobie śpi”
reklama
Podziel się: