Zazuu
Fanka BB :)
Ciekawe to co piszecie, że jedna kanapka nie wywala, a dwie tak
Dwie źle zbilansowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe to co piszecie, że jedna kanapka nie wywala, a dwie tak
Powiem szczerze, ze właśnie tego się bałam trochę z ciśnieniemJa miałam nadciśnienie ciążowe w pierwszej ciąży i z tego powodu cc 3 tyg przed terminem. Teraz w domu mam ok 110/80. Myślę że potem podskoczy na stałe. Cukier też mam sobie mierzyć. Glukometr mam, zamówiłam paski i lancety. Wczoeaj popołudniu miałam 80, ale to było ok 3h po jedzeniu. Ja pracuje w szkole, codziennie od 7.30-12.30 i chcialabym pracować do końca czerwca, bo też trochę muszę. Od poniedziałku mamy 2 tyg ferii, wtedy pogłębię temat cukru i mierzenia.
W pracy tak chamsko trochę
na L4 w robo się trudno ogarnąćWincej białka!
na L4 w robo się trudno ogarnąć
Co tam powinnam dołożyć? Ser jakiś?
Następnym razem będą dwa plasterkiChociaż więcej Wędliny albo twarożek, jajko cokolwiek
tez sie zastanawialam ostatnio nad sensem mierzenia cisnienia od razu po wparowaniu na recepcje...Powiem szczerze, ze właśnie tego się bałam trochę z ciśnieniem
Ale poprzednia ciąże prowadziłam w luxmedzie (u tej samej lekarki) i tam ona mierzyła ciśnienie - zawsze mierzyła po usg bo wiadomo, ze to uspokaja i ze już tez nie jest pacjentka z biegu.
A w tym nowym fancy centrum medycznym to od razu z rejestracji biorą do położnych - one tam wpisują wyniki badań, sprawdzają wagę i ciśnienie. No to ja się nie dziwie, ze miałam ciśnienie w kosmos wywalone.
Teraz zmierzyłam po powrocie do domu i mam zawrotne 105 na 65. Bliżej mi jednak dolnej granicy normy niż górnej
No ale będę sprawdzać jak już się dorobiłam ciśnieniomierza
Kciuki z wszystkie wizytującePrzypominam dzisiejsze wizyty
@graż_ka 13:00
@olak96 16:00
@Jess30 16:30
@Panna_baranna 16:40
Trzymamy mocno kciuki