reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Ja dopiero teraz do pracy jadę, bo było mi tak niedobrzeeee
Wizyta w trakcie pracy będzie?
EMilkaaa84
Może być chleb,i za dużo na raz ja jadłam co 2h po kanapce azndo obiaduDzień dobry, cukiero na czczo 81 zjadłam teraz 3 kanapki z razowym chlebem, szynką i pomidorem.
Dobrze się czuję, objawów prawie brak.
o kuwa, 202 cukier. Po czym??????
EMilkaaa84
Dziewczyny,przyszedł wynik z krwiodastwa coombs ujemny..dziękuję swojemu labo za tydzień nerwów i wynik fałszywie pozytywny..
Zazuu
Dziewczyny,przyszedł wynik z krwiodastwa coombs ujemny..dziękuję swojemu labo za tydzień nerwów i wynik fałszywie pozytywny..
Teraz zrobiłabym tam awanture stulecia
EMilkaaa84
Właśnie się na nią szykuje.. tydzień nerwów,stresu..i dodatkowych plamienTeraz zrobiłabym tam awanture stulecia
CoTuPoczne
Powiedzieli mi ze do 3 dni roboczych i ze na pewno będę miała do wizyty poniedziałkowejJestem umówiona na Nifty pro na 20.01, 28 prenatalne.
Po ilu są wyniki pappy?
CoTuPoczne
Całe szczęście, ze wyniki ujemne. masakra z takim błędemDziewczyny,przyszedł wynik z krwiodastwa coombs ujemny..dziękuję swojemu labo za tydzień nerwów i wynik fałszywie pozytywny..
Ja miałam nadciśnienie ciążowe w pierwszej ciąży i z tego powodu cc 3 tyg przed terminem. Teraz w domu mam ok 110/80. Myślę że potem podskoczy na stałe. Cukier też mam sobie mierzyć. Glukometr mam, zamówiłam paski i lancety. Wczoeaj popołudniu miałam 80, ale to było ok 3h po jedzeniu. Ja pracuje w szkole, codziennie od 7.30-12.30 i chcialabym pracować do końca czerwca, bo też trochę muszę. Od poniedziałku mamy 2 tyg ferii, wtedy pogłębię temat cukru i mierzenia.
reklama
Podziel się: