reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ktos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno :(

Ktos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno :(

Wolno wędzone na ciepło, wolno w tempurze, pieczone, smażone. Jest tyle wariantów sushi, że z powodzeniem coś znajdziesz

Dziewczyny,przyszedł wynik z krwiodastwa coombs ujemny..dziękuję swojemu labo za tydzień nerwów i wynik fałszywie pozytywny..😏
Mówiłam!!!!😁 odetchnęłam razem z Tobą💕
Hej dziewczyny, wracam do was po miesięcznej przerwie. Musiałam ja zrobić bo byłam bardzo zestresowana tym, ze ciąża ciagle wychodziła młodsza a przecież testy ciążowe wyszły szybko. Wiec wracam już dzisiaj oficjalnie. Przyspieszyliśmy o cały tydzień i dzisiaj według usg mamy 10+3. Zrobiłam tez nifty i czekam na wynik. Badania prenatalne 31.01. Pomimo, ze nie pisałam to podczytywałam Was dużo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i niezmiernie cieszę się, ze mogę nadal z Wami tu być ❤️.
witamy ponownie i cudownie, że wszystko jest Ok❤️

Witam się😁

Jakoś od dwóch dni mam mniejsze mdłości, nie wiem, czy się cieszyć, czy stresować?

Pisałyście o ciśnieniu - u mnie ciśnienie mierzy gin, do którego nie wchodzę z marszu, wcześniej muszę odczekać swoje pod gabinetem. I pomiar zazwyczaj jest jakoś 165/110😅

Zazdroszczę Wam dziewczyny tego nifty🥲 byłam przekonana, że na tym etapie ciąży będę już czekać na wyniki, a ja nawet prenatalnych nie miałam😐

Aleeee plus jest taki, ze wczoraj zadzwonił moj mąż i oznajmił mi, ze przyjedzie na prenatalne❤️

Moje dziecko ma w styczniu urodziny ii szukam tortu dla cukrzyków :)
ale sama będziesz robić, czy szukasz cukierni? W Szczecinie jest ogrom takich cukierni specjalizujących się w wypiekach bez cukru, glutenu, mleka itd. Moja córka nie może mleka i nie powinna cukru i zaszłam raz zapytać się o cenę tortu, to powiedzieli mi, ze oni liczą torty w porcjach, a jedna porcja kosztuje 16zł

reklama
ale sama będziesz robić, czy szukasz cukierni? W Szczecinie jest ogrom takich cukierni specjalizujących się w wypiekach bez cukru, glutenu, mleka itd. Moja córka nie może mleka i nie powinna cukru i zaszłam raz zapytać się o cenę tortu, to powiedzieli mi, ze oni liczą torty w porcjach, a jedna porcja kosztuje 16zł
Sama bym chciała zrobić, nie robię jakichś cudów, ale zazwyczaj są smaczne. Kochamy Pavlovą, ale teraz to pa pa beza

Do góry