reklama
Gudrun1985
Fanka BB :)
Ktos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno
Zazuu
Ktos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno
Wolno wędzone na ciepło, wolno w tempurze, pieczone, smażone. Jest tyle wariantów sushi, że z powodzeniem coś znajdziesz
Zazuu
Ja wyjdę za 15 minut
Fajnie masz
Mówiłam!!!! odetchnęłam razem z TobąDziewczyny,przyszedł wynik z krwiodastwa coombs ujemny..dziękuję swojemu labo za tydzień nerwów i wynik fałszywie pozytywny..
witamy ponownie i cudownie, że wszystko jest OkHej dziewczyny, wracam do was po miesięcznej przerwie. Musiałam ja zrobić bo byłam bardzo zestresowana tym, ze ciąża ciagle wychodziła młodsza a przecież testy ciążowe wyszły szybko. Wiec wracam już dzisiaj oficjalnie. Przyspieszyliśmy o cały tydzień i dzisiaj według usg mamy 10+3. Zrobiłam tez nifty i czekam na wynik. Badania prenatalne 31.01. Pomimo, ze nie pisałam to podczytywałam Was dużo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i niezmiernie cieszę się, ze mogę nadal z Wami tu być .
Witam się
Jakoś od dwóch dni mam mniejsze mdłości, nie wiem, czy się cieszyć, czy stresować?
Pisałyście o ciśnieniu - u mnie ciśnienie mierzy gin, do którego nie wchodzę z marszu, wcześniej muszę odczekać swoje pod gabinetem. I pomiar zazwyczaj jest jakoś 165/110
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego nifty byłam przekonana, że na tym etapie ciąży będę już czekać na wyniki, a ja nawet prenatalnych nie miałam
Aleeee plus jest taki, ze wczoraj zadzwonił moj mąż i oznajmił mi, ze przyjedzie na prenatalne
Jakoś od dwóch dni mam mniejsze mdłości, nie wiem, czy się cieszyć, czy stresować?
Pisałyście o ciśnieniu - u mnie ciśnienie mierzy gin, do którego nie wchodzę z marszu, wcześniej muszę odczekać swoje pod gabinetem. I pomiar zazwyczaj jest jakoś 165/110
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego nifty byłam przekonana, że na tym etapie ciąży będę już czekać na wyniki, a ja nawet prenatalnych nie miałam
Aleeee plus jest taki, ze wczoraj zadzwonił moj mąż i oznajmił mi, ze przyjedzie na prenatalne
ale sama będziesz robić, czy szukasz cukierni? W Szczecinie jest ogrom takich cukierni specjalizujących się w wypiekach bez cukru, glutenu, mleka itd. Moja córka nie może mleka i nie powinna cukru i zaszłam raz zapytać się o cenę tortu, to powiedzieli mi, ze oni liczą torty w porcjach, a jedna porcja kosztuje 16złMoje dziecko ma w styczniu urodziny ii szukam tortu dla cukrzyków
reklama
Helilo
Sama bym chciała zrobić, nie robię jakichś cudów, ale zazwyczaj są smaczne. Kochamy Pavlovą, ale teraz to pa pa bezaale sama będziesz robić, czy szukasz cukierni? W Szczecinie jest ogrom takich cukierni specjalizujących się w wypiekach bez cukru, glutenu, mleka itd. Moja córka nie może mleka i nie powinna cukru i zaszłam raz zapytać się o cenę tortu, to powiedzieli mi, ze oni liczą torty w porcjach, a jedna porcja kosztuje 16zł
Podziel się: