reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ktos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno :(

Ktos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno :(

Wolno wędzone na ciepło, wolno w tempurze, pieczone, smażone. Jest tyle wariantów sushi, że z powodzeniem coś znajdziesz

Dziewczyny,przyszedł wynik z krwiodastwa coombs ujemny..dziękuję swojemu labo za tydzień nerwów i wynik fałszywie pozytywny..😏
Mówiłam!!!!😁 odetchnęłam razem z Tobą💕
Hej dziewczyny, wracam do was po miesięcznej przerwie. Musiałam ja zrobić bo byłam bardzo zestresowana tym, ze ciąża ciagle wychodziła młodsza a przecież testy ciążowe wyszły szybko. Wiec wracam już dzisiaj oficjalnie. Przyspieszyliśmy o cały tydzień i dzisiaj według usg mamy 10+3. Zrobiłam tez nifty i czekam na wynik. Badania prenatalne 31.01. Pomimo, ze nie pisałam to podczytywałam Was dużo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i niezmiernie cieszę się, ze mogę nadal z Wami tu być ❤️.
witamy ponownie i cudownie, że wszystko jest Ok❤️

Witam się😁

Jakoś od dwóch dni mam mniejsze mdłości, nie wiem, czy się cieszyć, czy stresować?

Pisałyście o ciśnieniu - u mnie ciśnienie mierzy gin, do którego nie wchodzę z marszu, wcześniej muszę odczekać swoje pod gabinetem. I pomiar zazwyczaj jest jakoś 165/110😅

Zazdroszczę Wam dziewczyny tego nifty🥲 byłam przekonana, że na tym etapie ciąży będę już czekać na wyniki, a ja nawet prenatalnych nie miałam😐

Aleeee plus jest taki, ze wczoraj zadzwonił moj mąż i oznajmił mi, ze przyjedzie na prenatalne❤️

Moje dziecko ma w styczniu urodziny ii szukam tortu dla cukrzyków :)
ale sama będziesz robić, czy szukasz cukierni? W Szczecinie jest ogrom takich cukierni specjalizujących się w wypiekach bez cukru, glutenu, mleka itd. Moja córka nie może mleka i nie powinna cukru i zaszłam raz zapytać się o cenę tortu, to powiedzieli mi, ze oni liczą torty w porcjach, a jedna porcja kosztuje 16zł

reklama
ale sama będziesz robić, czy szukasz cukierni? W Szczecinie jest ogrom takich cukierni specjalizujących się w wypiekach bez cukru, glutenu, mleka itd. Moja córka nie może mleka i nie powinna cukru i zaszłam raz zapytać się o cenę tortu, to powiedzieli mi, ze oni liczą torty w porcjach, a jedna porcja kosztuje 16zł
Sama bym chciała zrobić, nie robię jakichś cudów, ale zazwyczaj są smaczne. Kochamy Pavlovą, ale teraz to pa pa beza

Do góry