reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Hej dziewczyny, wracam do was po miesięcznej przerwie. Musiałam ja zrobić bo byłam bardzo zestresowana tym, ze ciąża ciagle wychodziła młodsza a przecież testy ciążowe wyszły szybko. Wiec wracam już dzisiaj oficjalnie. Przyspieszyliśmy o cały tydzień i dzisiaj według usg mamy 10+3. Zrobiłam tez nifty i czekam na wynik. Badania prenatalne 31.01. Pomimo, ze nie pisałam to podczytywałam Was dużo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i niezmiernie cieszę się, ze mogę nadal z Wami tu być ❤️.

No nareszcie 🥰🥰🥰
Wspaniałe wieści!

reklama
Hej dziewczyny, wracam do was po miesięcznej przerwie. Musiałam ja zrobić bo byłam bardzo zestresowana tym, ze ciąża ciagle wychodziła młodsza a przecież testy ciążowe wyszły szybko. Wiec wracam już dzisiaj oficjalnie. Przyspieszyliśmy o cały tydzień i dzisiaj według usg mamy 10+3. Zrobiłam tez nifty i czekam na wynik. Badania prenatalne 31.01. Pomimo, ze nie pisałam to podczytywałam Was dużo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i niezmiernie cieszę się, ze mogę nadal z Wami tu być ❤️.
Super, niezłe zawirowania w tych naszych ciążach mogą się zdarzyć. Mam nadzieję, że @asiasiasia też dołączy do nas niebawem :)

Ps. Lilmasti na PUdlu :D

Dzień dobry!

Trzymam mocne kciuki za wizyty dzisiejsze!

Ja zaraz lecę na badanie krwi do pappa 🙈 miałam iść w poniedziałek ale byłam taką dętką, ze nie dałam rady się doczłapać. A z kolei wczoraj z dwulatką tez nie robota - ona się lekarzy nie boi, chętnie chodzi na swoje wizyty ale jak mi pobierają krew to wyje jakby matkę mordowali 🙈
Mam nadzieje, ze zdążą przyjść wyniki do poniedziałkowego wieczoru 🙈

A z plusów - dorobiłam się ciśnieniomierza i tak jak myslalam, w domu ciśnienie mam eleganckie (110/70) a z biegu, przed wizytami wywalało mi 140/90 (głównie stres).
No ja właśnie to samo wczoraj u lekarza 140 ciśnienie ostatnio tez, ale tam nie czekam tylko od razu wchodzę z biegu a wczoraj wieczorem spokojnie 104 i kazała mi mierzyć codziennie bo już 2 raz tak miałam, ale zawsze miałam niskie wiec to niemożliwe, tez się śmiała ze biały fartuch 😂 powodzenia dla wszystkich wizytujących ❤️
Ja się melduje po pappie srappie prawie zemdlałam :(

No ja właśnie to samo wczoraj u lekarza 140 ciśnienie ostatnio tez, ale tam nie czekam tylko od razu wchodzę z biegu a wczoraj wieczorem spokojnie 104 i kazała mi mierzyć codziennie bo już 2 raz tak miałam, ale zawsze miałam niskie wiec to niemożliwe, tez się śmiała ze biały fartuch 😂 powodzenia dla wszystkich wizytujących ❤️
Ja się melduje po pappie srappie prawie zemdlałam :(
Oj nie czemu? Kiedy wyniki pappy?

Oj nie czemu? Kiedy wyniki pappy?
Ja ogólnie mam tak, ze mdleje.. wszystkie pobrania jak zaszłam w ciąże luz, dzisiaj normalnie śniadanie zjadłam spoko jeszcze miałam w planach sama iść bo nic się nie działo wcześniej, ale mąż wziął wolne i pojechał ze mną i dobrze, bo było bardzo blisko, ale już wiem jak to wyglada i długo leżę, woda, coś słodkiego wcześniej wychodziłam za szybko i się kończyło omdleniem na korytarzu. Emka24 miło, ze wróciłaś 💕 piękna dzidzia

Ja ogólnie mam tak, ze mdleje.. wszystkie pobrania jak zaszłam w ciąże luz, dzisiaj normalnie śniadanie zjadłam spoko jeszcze miałam w planach sama iść bo nic się nie działo wcześniej, ale mąż wziął wolne i pojechał ze mną i dobrze, bo było bardzo blisko, ale już wiem jak to wyglada i długo leżę, woda, coś słodkiego wcześniej wychodziłam za szybko i się kończyło omdleniem na korytarzu. Emka24 miło, ze wróciłaś 💕 piękna dzidzia
No to odpocznij dzisiaj i zjedz dużo czekolady ❤️

reklama
Oreo mam ostatnio fazę 💕 i wynik pappy hmm nie wiem dokładnie ale do 5 dni chyba, we wtorek mam prenatalne wiec moja gin chciała żeby wtedy lekarz przeanalizował pappe przy prenatalnych
Właśnie się mnie dzisiaj pytali czy robię pappe przy usg, czy chce przyjechać wcześniej. Koniec końców w dniu usg pobiorą mi na pappe i betę. Wiec pewnie będę musiała poczekać na info czy wszystko ok. Położna mi dzisiaj mówiła, żebym przypadkiem nie sprawdzała wyników pappy w internecie, ze mocno się kobiety stresują 🫣.

Do góry