reklama
Helilo
Fanka BB :)
Nigdy w życiu nie robiłam, nawet nie wiem o co cho w kisielu domowym Przemęczę się jakoś bez glutaA taki domowy z erytrytolem?
Zazuu
Nigdy w życiu nie robiłam, nawet nie wiem o co cho w kisielu domowym Przemęczę się jakoś bez gluta
Ale wiesz, że Kisiel to po prostu mąka ziemniaczana z wodą? Dokładnie to masz w gotowej saszecie
Zatem domowy Kisiel to po prostu kompot i mąka ziemniaczana.
A dla leniuszków można kupić sok 100% ja mam na przykład wiśniowy do wody i malinowy. Mieszasz z wodą słodzisz erytrytolem dodajesz łyżeczkę mąki ziemniaczanej i już znaczy no jeszcze gotujesz
Helilo
kuwa, dziękujęAle wiesz, że Kisiel to po prostu mąka ziemniaczana z wodą? Dokładnie to masz w gotowej saszecie
Zatem domowy Kisiel to po prostu kompot i mąka ziemniaczana.
A dla leniuszków można kupić sok 100% ja mam na przykład wiśniowy do wody i malinowy. Mieszasz z wodą słodzisz erytrytolem dodajesz łyżeczkę mąki ziemniaczanej i już znaczy no jeszcze gotujesz
Panna_baranna
Zaangażowana w BB
W takich większych Żabkach kupisz kisiel bez cukru jeśli nie chce Ci się bawićkuwa, dziękuję
Załączniki
Zazuu
W takich większych Żabkach kupisz kisiel bez cukru jeśli nie chce Ci się bawić
Tyle, że tapioka ma chyba większy ładunek niz małą ziemniaczana (obie mają wysoki pytanie ile trzeba użyć tapioki) no i pytanie czym jest słodzony. Nie wszystkie słodziki zaleca się w ciazy5
Panna_baranna
Zaangażowana w BB
Słodzony jest maltitolemTyle, że tapioka ma chyba większy ładunek niz małą ziemniaczana (obie mają wysoki pytanie ile trzeba użyć tapioki) no i pytanie czym jest słodzony. Nie wszystkie słodziki zaleca się w ciazy5
reklama
karolamk
Podziel się: