reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Obczailam lili - jako sexmasterka była super śmieszna, przynajmniej to była ciekawa persona, do której pewnie niejedne szczęśliwe chwile przeżyli nastolatkowie :p , a przy okazji trochę uchyliła sceny fetish w Polsce.
Za to teraz ta ciąża to tez jej decyzja - No sesja w 7 tygodniu to może wcześnie, ale jak chce ogłaszać, to niech ogłasza :). Mnie jednak zawsze zastanawiają te wszystkie reakcje youtuberek na pozytywne testy ciążowe - zawsze najpierw zszokowana mina, zasłaniają usta dłonią, pokazują ten test a potem zaczynaja płakać 😂. Wiem, ze może mój przypadek jest inny, bo się nie starałam, ale ja po prostu zobaczyłam ten test i zaczęłam się mu przyglądać.
Od razu widać że to udawana reakcja , normalnie leci się do okna i doszukuje się czy to cień czy nie itp i rozbiera test na części pierwsze 🙈🙈

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie juz 7t5d. I zaczynam sie martwic. Bo ustapily wszystkie objawy ciąży. W sumie to nie byly od poczatku jakos bardzo nasilone, ale piersi bolaly mocniej, od czasu do czasu zamdlilo. Teraz calkowicie nic. 30 grudnia bylam na usg i bylo bijace serduszko... Nie wiem czy to normalne, czy to ustąpienie objawów cos zwiastuje.... 😪
Normalne mi tez ok 8 tydzień ustąpiły objawy, nie miałam bardzo mocnych, ostatnie usg 30 i biło serduszko podobnie jak Tobie ❤️❤️

Ja tez musiałam obczaić lilimasti No i ta sesja eh niemożliwe ze to ok 7 tydzień jak ona była bardzo szczupła i nawet jakby się najadła to aż tak 😂 ale niech wstawia co chce.
Wszyscy mnie pytają czy mam już brzuch ciążowy, bo grubsza oczywiście jestem, ale nie, wzdęcia, pełny wody, tłuszczu, ale to nie brzuch ciążowy zdecydowanie 😞 ciekawa jestem kiedy się pojawi i czy ogarnę ze to już nie tłuszcz tylko dzidzia 😂

Hejko, nie wiem jak wytrzymam dzisiaj w pracy. Spałam ze dwie godziny tylko. Tyle we mnie buzuje emocji, że nawet leżeć z zamkniętymi oczami nie mogę.
Nie wiem skąd to się bierze.

O i wysłałam. Weszłam i obczaiłam Lilmasti. Patrzę, a tam mama ginekolog we własnej osobie 😃 No jakże by inaczej!
Ten filmik z testem żenua, naciągany mega. Na tiktoku laski, które starają się długooo mają kompilację filmików z testami i ten ostatni jest pozytywny i tam faktycznie są emocje.

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie juz 7t5d. I zaczynam sie martwic. Bo ustapily wszystkie objawy ciąży. W sumie to nie byly od poczatku jakos bardzo nasilone, ale piersi bolaly mocniej, od czasu do czasu zamdlilo. Teraz calkowicie nic. 30 grudnia bylam na usg i bylo bijace serduszko... Nie wiem czy to normalne, czy to ustąpienie objawów cos zwiastuje.... 😪
Hejka. U mnie 8t3d i od soboty czuję jak stopniowo ustępują mi objawy. Też się martwię. Kiedy masz kolejną wizytę?

Do góry