reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

na czczo plus 3- 4 x dziennie? Dopiero w to wchodzę, nie wiem co mi robi dobrze, a co nie, ale mój dzidziol już jest większy niż data z OM.
a wiesz, co jest najlepsze? Że gdybys miała takie wyniki w ciąży w 2013 roku (normy dla ciężarnych zmieniły się jakoś w kwietniu 2014), to byś wcale nie miała cukrzycy.
Ja robilam krzywą chwilę po zmianie wytycznych i minimalnie przekroczyłam cukier na czczo, ale lekarz się zlitował i powiedział, że wszystko Ok

reklama
a wiesz, co jest najlepsze? Że gdybys miała takie wyniki w ciąży w 2013 roku (normy dla ciężarnych zmieniły się jakoś w kwietniu 2014), to byś wcale nie miała cukrzycy.
Ja robilam krzywą chwilę po zmianie wytycznych i minimalnie przekroczyłam cukier na czczo, ale lekarz się zlitował i powiedział, że wszystko Ok
o widzisz, w 2011 miałam wydobyciny :) i wtedy cukier był oki.

Witam się dziewczyny

Gratki @karolamk cudne bobo💕

Kciuki za wizytujące, bo chyba więcej dziewczyn ma dziś wizytę a nie tylko @Zazuu ?

Ja wczoraj miałam mdłości tak ostre, że już myślałam, że będzie haft, ale walczyłam ostro i jakoś się udało. Zdziwiło mnie to, ze nagle mnie tak wzięło, bo mdłości Ok, ale tak agresywnych jeszcze nie miałam. No i wszystko się dziś wyjaśniło, bo doszła mi biegunka taka fest🤣 młoda ma gila po pas, więc jest duże prawdopodobieństwo, że coś mi sprzedała, ale moj organizm po swojemu to zmodyfikował.

I próbuje się dodzwonić do przychodni, ale ciagle jest zajęte, wkurza mnie to mega. Przychodnię mam 70km od domu, serio irytujące jest jeżdżenie za każdym razem, żeby umówić się osobiście🙄

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt! Ja byłam w czwartek, kolejna dopiero 26-go a najchętniej poszłabym już 🫣
Mnie również można dopisać z terminem porodu na 24.08. :)
Niestety moja data nie kojarzy mi się tak dobrze, bo wtedy urodziny ma dziewczyna, która mi wiele krwi napsuła w życiu. Ale 18-go mamy rocznice związku z mężem, może się bobo lekko pospieszy 😄

Witam się dziewczyny

Gratki @karolamk cudne bobo💕

Kciuki za wizytujące, bo chyba więcej dziewczyn ma dziś wizytę a nie tylko @Zazuu ?

Ja wczoraj miałam mdłości tak ostre, że już myślałam, że będzie haft, ale walczyłam ostro i jakoś się udało. Zdziwiło mnie to, ze nagle mnie tak wzięło, bo mdłości Ok, ale tak agresywnych jeszcze nie miałam. No i wszystko się dziś wyjaśniło, bo doszła mi biegunka taka fest🤣 młoda ma gila po pas, więc jest duże prawdopodobieństwo, że coś mi sprzedała, ale moj organizm po swojemu to zmodyfikował.

I próbuje się dodzwonić do przychodni, ale ciagle jest zajęte, wkurza mnie to mega. Przychodnię mam 70km od domu, serio irytujące jest jeżdżenie za każdym razem, żeby umówić się osobiście🙄
Beznadziejna przychodnia, może po następnej wizycie umów od razu kolejną 😀

reklama
Do góry