reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
To tylko ja o ciąży nikomu nie mówię?😁😂🤣w sensie poza Wami wie mąż 🤣 i moja gin
nie tylko ;)

Ale my zaczniemy o tym właśnie mówić, jestem już w 12 tc. Przyjaciele dowiedzą się w tym tygodniu jeszcze przed prenatalnymi.
Rodzice tydzień później z okazji dnia babci i dziadka (akurat tak nam się spotkania układają, nie ze przyjaciele ważniejsi).

Dzien dobry! Witam się totalnie niewyspana. Och drugi trymestrze nadciągaj z tym swoim nadmiarem energii 🙏🏻

Oby to był dobry tydzień dla wszystkich wizytujących! ✊🏻✊🏻💪🏻

Tak sobie mysle - ciekawe jak ja wygladalam robiac swoj test :D
Ale no na bank nie bylo takich filmowych reakcji.. To bylo takie raczej - no dobra zrobie ten test dla spokoju swietego (tydzien mi sie okres spoznial i bylam pewna ze to przez diete keto).
No i zrobilam, nawet nie zdazylam odlozyc a tu dwie krechy... Moja reakcja to chyba byla mocno otwarta buzia i niedowierzanie, nastepnie pobieglam do mojego faceta, ktory mial akurat calla i pokazalam test :D

Cześć dziewczyny. U mnie juz 7t5d. I zaczynam sie martwic. Bo ustapily wszystkie objawy ciąży. W sumie to nie byly od poczatku jakos bardzo nasilone, ale piersi bolaly mocniej, od czasu do czasu zamdlilo. Teraz calkowicie nic. 30 grudnia bylam na usg i bylo bijace serduszko... Nie wiem czy to normalne, czy to ustąpienie objawów cos zwiastuje.... 😪

Nie martw sie na zapas, u mnie bylo to samo, tydzien przed USG zero objawow, nawet cycki przestaly bolec... W ta sobote jak szlam na usg, to wrocily mdlosci, okazalo sie ze wszystko jest OK.

Ja też niewyspana i stresujący dzień w pracy 😑 objawy też mam już lżejsze ale to się cieszę bo chce od 13 tyg wrócić na jakieś zajęcia i jogę

reklama
Do góry