obawiam się ze ta bardziej okrągła jest identycznej wielkości co te mojejako porównanie wpadłam tylko na zakrętkę do butelki wody
reklama
EMilkaaa84
Fanka BB :)
Dziki za info, bo ich też nie tykamTe pasteryzowane camemberty na szczescie można
Gudrun1985
Ja wczoraj w poradniku o ciąży znalazłam takie info o rybach.
Więc z tej, tabeli wynika ze w sumie można marynowane sledzie?
Więc z tej, tabeli wynika ze w sumie można marynowane sledzie?
Taki w oleju? Tak
Załączniki
agutek_
No i jutro robię naleśniki na obiad !!!Właśnie zamówiłam na dowóz naleśniki z nutella i bita śmietana mam nadzieje ze będę mogla je zjesc a nie ze przyjadą zjem trochę i odstawię
karolamk
No nie są jakieś małe te tabletki szczerze mówiąc.obawiam się ze ta bardziej okrągła jest identycznej wielkości co te moje
Helilo
ja rosół i schab w panko, ale dupki nie urwało.Właśnie zamówiłam na dowóz naleśniki z nutella i bita śmietana mam nadzieje ze będę mogla je zjesc a nie ze przyjadą zjem trochę i odstawię
Nie jestem jakąś maniaczka instagrama czy coś, pudelka w ogóle nie czytam, ale rzuciło mi się w oczy, ze Lilmasti jest w ciąży. No na zdjęciach brzuch wyglada już całkiem całkiem. Czyli na pewno jest w bardziej zaawansowanej ciąży niż my. A teraz wrzuciła filmik, na którym niby pokazuje jak dowiedział się o ciąży jej facet (w tle jest choinka). I tak chyba nie bardzo mi się zgrywa czas tutaj, chyba ze choinkę mają w domu już od września albo powiedziała mu dopiero po pierwszych prenatalnych czy coś dla przykładu ja test pozytywny miałam 19.11 i No brzucha mi specjalnie nie widać
Jess30
Właśnie gdzieś czytałam że pierwszy pozytywny test miała przed samymi świętami więc ten filmik z sesji ciążowej trochę taki na mocno wydętymi brzuchuNie jestem jakąś maniaczka instagrama czy coś, pudelka w ogóle nie czytam, ale rzuciło mi się w oczy, ze Lilmasti jest w ciąży. No na zdjęciach brzuch wyglada już całkiem całkiem. Czyli na pewno jest w bardziej zaawansowanej ciąży niż my. A teraz wrzuciła filmik, na którym niby pokazuje jak dowiedział się o ciąży jej facet (w tle jest choinka). I tak chyba nie bardzo mi się zgrywa czas tutaj, chyba ze choinkę mają w domu już od września albo powiedziała mu dopiero po pierwszych prenatalnych czy coś dla przykładu ja test pozytywny miałam 19.11 i No brzucha mi specjalnie nie widać
reklama
Hahah o widzisz, to może po prostu w czasie wszystko się zgrywa, tylko nikt jej nie powiedział, że to wzdęciaWłaśnie gdzieś czytałam że pierwszy pozytywny test miała przed samymi świętami więc ten filmik z sesji ciążowej trochę taki na mocno wydętymi brzuchu
Podziel się: