reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Zastanawiam się, czy mogę sobie w restauracji zamówić makaron z krewerkami, do którego sos był zrobiony na bazie Białego wina? Można założyć, że alkohol odparował?
Można założyć smacznego
Zazuu
A te nieszczęsne krewetki ( które kocham) ? Też mi się obiło gdzieś, że nie
Można pod warunkiem, że nie surowe
JoannaLaura
Ja mam mega chętkę na fetę, ale można w ciąży tylko pasteryzowaną i akurat taka jest niesmaczna
agutek_
ja właśnie pasteryzowaną kupuję albo ser typowo do sałatek, który bardzo podobnie smakuje jak feta , ale też tylko w bloku, nie w gotowych kostkach.Ja mam mega chętkę na fetę, ale można w ciąży tylko pasteryzowaną i akurat taka jest niesmaczna
Justa1994
Te pasteryzowane camemberty na szczescie możnaWiesz co ja normalnie jadłam śledzie w śmietanie,takie pakowane i chyba nic mi nie jest..nie tykam tylko serów pleśniowych które uwielbiam
Dziewczyny, nie wiem, czy dobrze pamietam, ze większość z Was przyjmuje puerię uno? Czy któraś z Was jest w stanie pokazać mi jakiej wielkości są te tabletki? Ja biorę mama dha bodajże i nie jestem w stanie już łykać tych tabletek
reklama
karolamk
jako porównanie wpadłam tylko na zakrętkę do butelki wodyDziewczyny, nie wiem, czy dobrze pamietam, ze większość z Was przyjmuje puerię uno? Czy któraś z Was jest w stanie pokazać mi jakiej wielkości są te tabletki? Ja biorę mama dha bodajże i nie jestem w stanie już łykać tych tabletek
Załączniki
Podziel się: