reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Witaj w naszym zacnym gronie @Anasta07 :)

Powiem Wam, że wczoraj wieczorem źle się czułam. Brzuch mnie bolał, kłuł, miałam skurcze. Emocje? Gmeranie głowicą? Cały czas zaglądałam czy nie pojawiła się krew. Nie mogłam zasnąć chociaż byłam nieprzytomna.
Mam nadzieje, ze dziś już lepiej się czujesz ?

Wczoraj tez teoche bolał mnie brzuch, jajniki , jakby pęcherz? Zaczyna się rozciągnąć wszystko w środku powoli , pachwiny mnie tez czasami pobolewają. Ja wizytę mam dopiero za 2 tyg , mam nadzieje, ze szybko zleci 😏

Dzien dobry!
Ja dziś siedzę sama z moja kochana dwulatka ale łeb mi nie pracuje. Resztki przeziębienia jeszcze męczą, chciałabym spać a tu zabawa na najwyższych obrotach od samego rana 🙈

Próbujemy stworzyć laurki dla dziadków, mam nadzieje ze lubią abstrakcje 🤪

Załączniki

• IMG_20230106_121011.jpg
    IMG_20230106_121011.jpg
    776 KB · Wyświetleń: 90
Ja mam 33 ale tez biorę tylko witaminy. Jedyne co to muszę pilnować tsh wiec co miesiąc badam ale o dziwo na razie w normie. I bardzo mnie to cieszy bo strasznie nie lubiłam przerwy miedzy lekiem a możliwością napicia się kawy rano 😆
Ja biorę leki na tarczyce, ale mam taki sposób teraz idealny, że zawsze w nocy, albo nad ranem idę do toalety to wtedy biorę tabletkę 😂 chociaż od kawy mnie odrzuciło tak czy siak

Ja mam 33 ale tez biorę tylko witaminy. Jedyne co to muszę pilnować tsh wiec co miesiąc badam ale o dziwo na razie w normie. I bardzo mnie to cieszy bo strasznie nie lubiłam przerwy miedzy lekiem a możliwością napicia się kawy rano 😆
Ja mam 31 i też tylko witaminy plus dupek ;)
A kawy nie mogę pić od tygodnia, nagle straciłam ochotę na nią, zawsze piłam dla smaku i aromatu, a tu taka niespodzianka, że weszłam do teamu herbatka owocowa..😄 Któraś tez tak ma?

reklama
Do góry