Zazuu
Fanka BB :)
Dziś przerwa od wizytowych emocji ale Twoja kolejna wizyta chyba jakoś zaraz po weekendzie?
W poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś przerwa od wizytowych emocji ale Twoja kolejna wizyta chyba jakoś zaraz po weekendzie?
Mam nadzieje, ze dziś już lepiej się czujesz ?Witaj w naszym zacnym gronie @Anasta07
Powiem Wam, że wczoraj wieczorem źle się czułam. Brzuch mnie bolał, kłuł, miałam skurcze. Emocje? Gmeranie głowicą? Cały czas zaglądałam czy nie pojawiła się krew. Nie mogłam zasnąć chociaż byłam nieprzytomna.
ja też w poniedziałek o której godzinie?W poniedziałek
Moja gin jedynie sugerowała acard, ale jednak stwierdziliśmy, że nie. Bo to pierwsze poronienie to mógł być pech i tyle. A jutro już 9+0Ja 31 a walizka z lekami jakbym na aptekę napadła
Ja mam 33 ale tez biorę tylko witaminy. Jedyne co to muszę pilnować tsh wiec co miesiąc badam ale o dziwo na razie w normie. I bardzo mnie to cieszy bo strasznie nie lubiłam przerwy miedzy lekiem a możliwością napicia się kawy ranoJa jestem bez jakichkolwiek wspomagaczy, tylko witaminy wiadomo. Ale mam 29 lat
Ja 32, a to mój dzienny arsenał, z mistrzem drugiego planu.Ja 31 a walizka z lekami jakbym na aptekę napadła
Ja biorę leki na tarczyce, ale mam taki sposób teraz idealny, że zawsze w nocy, albo nad ranem idę do toalety to wtedy biorę tabletkę chociaż od kawy mnie odrzuciło tak czy siakJa mam 33 ale tez biorę tylko witaminy. Jedyne co to muszę pilnować tsh wiec co miesiąc badam ale o dziwo na razie w normie. I bardzo mnie to cieszy bo strasznie nie lubiłam przerwy miedzy lekiem a możliwością napicia się kawy rano
Ja mam 31 i też tylko witaminy plus dupekJa mam 33 ale tez biorę tylko witaminy. Jedyne co to muszę pilnować tsh wiec co miesiąc badam ale o dziwo na razie w normie. I bardzo mnie to cieszy bo strasznie nie lubiłam przerwy miedzy lekiem a możliwością napicia się kawy rano
Z bólem serca mnie nagle odrzuciło chyba 3 tyg temuJa mam 31 i też tylko witaminy plus dupek
A kawy nie mogę pić od tygodnia, nagle straciłam ochotę na nią, zawsze piłam dla smaku i aromatu, a tu taka niespodzianka, że weszłam do teamu herbatka owocowa.. Któraś tez tak ma?